Hopp til hovedinnhold

Kastanjen

Vangsvegen 163, 2317 Hamar

Kvm 27 - 141

Like ved Hamar sentrum ligger Briskebyen, og det nye boligprosjektet Kastanjen. Fra Kastanjen er det kort vei til det meste. Hamars allsidige sentrum ligger i gangavstand, med varierte butikker, koselige kafeer, servicetilbud og kulturtilbud.

Forkjøpsretten er avklart
 
Nå lanseres det andre og siste trinnet i Kastanjen; 41 nye og moderne leiligheter med alt det gode Kastanjen har å by på. Med leiligheter fra 27 til 141 kvm BRA er det enkelt for deg å finne en bolig som passer til dine behov. Vil du ha det praktisk og lettstelt, romslig og luftig? Begge deler er mulig. De fleste leilighetene er gjennomgående, og alle har en fin uteplass – enten terrasse på bakkeplan inn mot indre gårdsrom, balkong eller takterrasse.
 
Det indre gårdsrommet er tilgjengelig for alle i Kastanjen, og blir en fin hage å være i. I Kastanjen blir det også bygget et eget felles disponibelt rom som for eksempel kan innredes av sameiet til sykkelverksted eller trimrom. I 1. etasje blir det en stor, ny REMA 1000. 

Mange av leilighetene får fin utsikt over byen, Mjøsa og Vikingskipet. Velger du deg en leilighet med fasade mot vest kan du nyte deilig kveldssol. Ønsker du deg opp i høyden og en ekstra stor leilighet? Ta en titt på de tre toppleilighetene i bygg B. Her er standarden høyere, og disse romslige leilighetene har i tillegg luftige, private takterrasser med utsikt og gode solforhold.

Har du spørsmål om prosjektet? Ta kontakt med megler: 

Terje Hoelseth
Tlf. 905 18484
E-post: th@em1innlandet.no 

Petter Løvlund 
Tlf. 416 64237
E-post: pl@em1innlandet.no

Som medlem i Usbl har du mange fordeler:

Områdekart