Hopp til hovedinnhold

Kastanjen

Vangsvegen, 2317 Hamar

Kvm 40 - 121

Like ved Hamar sentrum ligger Briskebyen, og det nye boligprosjektet Kastanjen. Fra Kastanjen er det kort vei til det meste. Hamars allsidige sentrum ligger i gangavstand, med varierte butikker, koselige kafeer, servicetilbud og kulturtilbud.

Forkjøpsrett for Usbl-medlemmer

Med leiligheter fra 40 til 121 kvm BRA er det enkelt for deg å finne en bolig som passer til dine behov. Vil du ha det praktisk og lettstelt, romslig og luftig? Begge deler er mulig. De fleste leilighetene er gjennomgående, og alle har en fin uteplass – enten terrasse på bakkeplan inn mot indre gårdsrom, balkong eller takterrasse. Det indre gårdsrommet er tilgjengelig for alle i Kastanjen, og blir en fin hage å være i

I Kastanjen blir det også bygget et eget felles disponibelt rom som for eksempel kan innredes av sameiet til sykkelverksted eller trimrom. I tillegg bygges et felleslokale som kan brukes til møterom og/eller selskapsrom. I 1. etasje blir det en stor, ny REMA 1000.

Mange av leilighetene i første byggetrinn får fin utsikt over byen, Mjøsa og Vikingskipet. Velger du deg en leilighet med fasade mot nordvest kan du nyte deilig kveldssol. Ønsker du deg opp i høyden og en ekstra stor leilighet? Ta en titt på de tre toppleilighetene i Bygg A. Her er standarden høyere, og disse romslige leilighetene har i tillegg luftige, private takterrasser med utsikt og gode solforhold. 

Forkjøpsrett for Usbl-medlemmer 

Alle kan kjøpe bolig i Kastanjen, men ved salgsstart har Usbl-medlemmer forkjøpsrett. Fristen for å melde forkjøpsrett er mandag 18. januar klokken 12.00. Innen denne fristen må medlemmer ha sendt inn kjøpetilbudet til EiendomsMegler 1 Innlandet 

For mer informasjon om forkjøpsretten, ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-post usbl@usbl.no. Dersom du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på disse boligene.  

Har du spørsmål om prosjektet? Ta kontakt med megler: 

Terje Hoelseth
Tlf. 905 18484
E-post: th@em1innlandet.no 

Petter Løvlund 
Tlf. 416 64237
E-post: pl@em1innlandet.no 

Områdekart