Hopp til hovedinnhold
Naturskjønn beliggenhet ved elven

Naturskjønn beliggenhet ved elven

Strandvegen Boligpark

Boligtype
Leiligheter
Pris
Ikke avklart
Areal
45 – 104 kvm
Antall soverom
1-3
Antall etasjer
6
Status
Under planlegging
Eierform
Ikke avklart
Utbygger
Boligbyggelaget Usbl

Forkjøpsrett for medlemmer

Ved salgsstart kan alle kjøpe bolig i Strandvegen Boligpark, men medlemmer i Usbl har forkjøpsrett

Bo i et trivelig og grønt nabolag

Usbl skal bygge 104 to-, tre- og fireroms leiligheter i et stille og veletablert område som for det meste består av eneboliger. Leilighetene blir luftige og lyse med store vinduer, og planløsningen blir arealeffektiv og godt gjennomtenkt – uansett hvilken bolig du går for. Alle leilighetene får enten en romslig markterrasse, en hyggelig balkong eller en deilig, privat takterrasse med utsikt til elven nedenfor. I tillegg blir det felles takterrasser på toppen av blokkene. Her blir det laget trivelige sosiale soner med bord og stoler, benker og grønne bed.  

 

Bo godt i Rælingen

Velkommen til Strandvegen i Rælingen kommune! Her bor du midt i smørøyet: Landlig og idyllisk med utsikt over Nitelva, og samtidig herlig bynært. Rælingen ligger bare noen få minutter unna Lillestrøm sentrum. Det betyr at du har alt du trenger av dagligvareforretninger, butikker, barnehager, skoler, treningssentre og ulike kultur- og fritidstilbud i nærheten. Ønsker du enda mer storbyfølelse, kan du sette deg på toget og være i Oslo sentrum på ti minutter.

Strandvegen Boligpark

Strandvegen 3-5, 2005 Rælingen

Har du spørsmål om Strandvegen Boligpark?

Ta kontakt med meglerne våre i dag!

Er du interessert i Strandvegen Boligpark?

Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så holder vi deg oppdatert på utviklingen av boligprosjektet.

Om Usbl

Helt siden 1948 har vi bygget og forvaltet boliger for våre medlemmer, og vi bygger alt fra urbane leiligheter til koselige rekkehus i skogkanten. Vi har et langsiktig og bærekraftig perspektiv i alt vi gjør, og har alltid i fokus at det skal være godt å bo og leve her.

Medlemmer i Usbl har forkjøpsrett

Ved salgsstart kan alle kjøpe bolig i Strandvegen Boligpark, men medlemmer i Usbl har forkjøpsrett. Det vil si at leilighetene blir fordelt først til Usbl-medlemmer etter ansiennitet. Deretter vil boligene bli fordelt etter loddtrekning.

Dersom du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på disse boligene. For spørsmål om medlemskap, ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-post usbl@usbl.no.