Hopp til hovedinnhold
Bo i en park ved parken

Bo i en park ved parken

Ankerløkka Park

Boligtype
Leiligheter
Kvm
25 - 127
Antall soverom
0-3
Antall etasjer
3-5
Status
Under planlegging
Eierform
Borettslag
Utbyggere
Boligbyggelaget Usbl og Ø.M. Fjeld Utvikling

Forkjøpsrett for medlemmer

Ved salgsstart kan alle kjøpe bolig i Ankerløkka Park, men medlemmer i Usbl har forkjøpsrett.
Oversiktsbilde av Ankerløkka Park. 2-, 3- og 4-roms leiligheter med gangavstand til Hamar sentrum.

Gangavstand til Hamar sentrum

Ankerløkka Park vil inneholde alt fra effektive ettroms leiligheter på 25 kvm til romslige fireroms leiligheter på 127 kvm.

Leilighetene vil få vannbåren gulvvarme, moderne kvalitetskjøkken fra anerkjent leverandør, store vinduer og store balkonger. Mange av boligene vil også få to balkonger, en på hver side av leiligheten. 

De 130 leilighetene vil bli fordelt på tre bygg. Fasadene vendt mot byen vil bestå av tegl i ulike nyanser. Inn mot gårdsrommet blir det mer innslag av tre, glass og betong. Sammen vil dette skape en variert og interessant fasade.

Bo midt i smørøyet

Hamar er en svært trivelig innlandsby med i overkant av 32.000 innbyggere. Her bor du tett på bylivet, men også naturen, som byr på alt fra fine strender og badeplasser til vakkert åkerlandskap og frodig skog. Nærheten til Gardermoen og Oslo er et stort pluss, hit kommer du raskt med både tog og bil, noe som er praktisk for deg som jobber i hovedstaden.

Ankerløkka

Hammersborg 5A, 2318 Hamar

Har du spørsmål om Ankerløkka Park?

Ta kontakt med meglerne våre i dag!

Er du interessert i Ankerløkka Park?

Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så holder vi deg oppdatert på utviklingen av Ankerløkka Park!

Om oss

Ankerløkka Park bygges av Boligbyggelaget Usbl og Ø.M. Fjeld Utvikling. Og når boligene står ferdige vil byggene bli forvaltet av Usbl.

Både Usbl og Ø.M. Fjeld Utvikling har eksistert siden 1948. Med 76 års erfaring hver, gjør dette oss til to solide utbyggere.

Vår filosofi er å utvikle trygge, gode og grønne nabolag, ha et langsiktig og bærekraftig perspektiv i alt vi gjør, samt alltid ha i fokus at det skal være godt å bo og leve her. 

Medlemmer i Usbl har forkjøpsrett

Ved salgsstart kan alle kjøpe bolig i Ankerløkka Park, men medlemmer i Usbl har forkjøpsrett. Det vil si at leilighetene blir fordelt først til Usbl-medlemmer etter ansiennitet. Deretter vil boligene bli fordelt etter loddtrekning.

Dersom du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på disse boligene. For spørsmål om medlemskap, ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-post.