Hopp til hovedinnhold
Bo i hjertet av Torshov

Bo i hjertet av Torshov

Soria Hage

Boligtype
Leiligheter
Antall soverom
1 og 3
BRA kvm
40 - 100
Antall etasjer
6
Innskudd
2 180 000 - 4 540 000
Totalpris
5 494 723 - 11 447 923
Forskudd
Kun 5 %. Resten ved innflytting.
Leiligheter med Usbl Deleie
Leilighet nummer 18, 25, 26
Innflytting
Høst 2024
Eierform
Borettslag
Utbygger
Boligbyggelaget Usbl

Under bygging

Boligene på Soria Hage er under bygging, og har innflytting høsten 2024. Se boligvelgeren for ledige leiligheter.

Usbl Deleie

Ønsker du å kjøpe bolig på Soria Hage, men mangler tilstrekkelig egenkapital? Med Usbl Deleie kjøper du bare en del av boligen. Resten av boligen eies av Usbl.

Nytt nabolag i historisk strøk

Soria Hage er et boligprosjekt på Torshov bestående av 45 splitter nye, praktiske og moderne leiligheter i ulike størrelser fordelt på seks etasjer. Alle leilighetene har vestvendt balkong. Her kan du flytte rett inn, uten å tenke på oppussing og vedlikehold! På toppen av bygget finner du en herlig takterrasse med nydelig utsikt over byen.

Ved kjøp av bolig i Soria Hage betaler du kun 5 % forskudd av kjøpesummen, og resterende beløp ved innflytting.

Mangler du tilstrekkelig egenkapital, kan du kjøpe leilighet 18, 25 eller 26 med Usbl Deleie. Se egen prisliste under dokumenter.

Velkommen til Soria Hage

Bo der pulsen slår

Er du på jakt etter drømmeleiligheten på Torshov i Oslo, et av hovedstadens koseligste områder? Torshov er kjent for sine gamle bygårder, fine, grønne parker, spennende restauranter og trivelige kafeer. Det røde, vakre kulturslottet Soria Moria er Torshovs store stolthet. Nå kan du bli nærmeste nabo til dette unike, historiske bygget.

Moderne leiligheter med høy standard

Hva skal til for å skape et godt hjem for deg? Boligen bør være praktisk og lett å møblere i den stilen du ønsker, med moderne løsninger og smarte oppbevaringsmuligheter. Det er dessuten en god følelse å vite at du har alt du trenger i nærheten. I Soria Hage kan du flytte rett inn, det er bare å velge den leiligheten som passer deg eller dere best. Romslig og god planløsning gjør det enkelt å trives og innrede, her kan du bo lenge! Du slipper å tenke på oppussing og vedlikehold i mange år fremover. I stedet kan du slappe av og ta livet mer med ro, du får bedre tid til hobbyer, familie og venner. Alle leilighetene har dessuten vestvendte balkonger, som gjør at du enkelt kan kose deg med en bok i solen, eller dyrke grønnsaker i urter og i krukker.

I Soria Hage kan du parkere sykkelen i sokkeletasjen eller bilen i garasjen og ta heisen rett opp til leiligheten. Du får også bodplass i kjelleren, her kan du oppbevare sports- og fritidsutstyr og andre ting du ikke har bruk for til daglig.

Boligvelger

Soria Hage

Sandakerveien 33 C, 0477 Oslo

Har du spørsmål om Soria Hage?

Ta kontakt med meglerne våre i dag!

Er du interessert i Soria Hage?

Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så holder vi deg oppdatert på utviklingen av boligprosjektet!

Om Usbl

Helt siden 1948 har vi bygget og forvaltet boliger for våre medlemmer, og vi bygger alt fra urbane leiligheter til koselige rekkehus i skogkanten. Vi har et langsiktig og bærekraftig perspektiv i alt vi gjør, og har alltid i fokus at det skal være godt å bo og leve her.