Hopp til hovedinnhold

Soria Hage

Sandakerveien 33 C, 0477 Oslo

Kvm 37 - 137

Soria Hage ligger på Torshov med gangavstand til Sagene, Bjølsen, Storo og "Løkka", som byr på fine kulturtilbud, vakre turområder, samt gode shopping- og treningsmuligheter. Med sin sentrale, men likevel skjermede plassering er leilighetene i Soria Hage perfekt enten du bor alene, har familie med små barn eller ønsker å flytte fra hus til lettstelt leilighet med heis.

Salgsstart planlegges i løpet av 2021

2-, 3- og 4-roms leiligheter sentralt på Torshov

Er du på jakt etter drømmeleiligheten på Torshov i Oslo, et av hovedstadens koseligste områder? Torshov er kjent for sine gamle bygårder, fine, grønne parker, spennende restauranter og trivelige kafeer. Det røde, vakre kulturslottet Soria Moria er Torshovs store stolthet. Nå kan du bli nærmeste nabo til dette unike, historiske bygget.

Soria Hage er et boligprosjekt bestående av 45 splitter nye, praktiske og moderne 2-, 3- og 4-roms leiligheter fordelt på seks etasjer. Leilighetene er fra 37 til 137 kvm, alle med romslig, vestvendt balkong. Her kan du flytte rett inn, uten å tenke på oppussing og vedlikehold! På toppen av bygget finner du en herlig takterrasse med nydelig utsikt over hele byen. Det vil også bli en fin og frodig forhage med plen og hekker. Bygget har så klart også heis, og i 1. etasje finner du sykkelparkering, samt garasje i underetasjen. Trenger du parkeringsplass eller ladeplass til elbil, kan du velge det i tillegg.

Den fine beliggenheten og størrelsen på leilighetene gjør det enkelt både å møblere og trives, enten du bor alene, flytter inn med familien eller ønsker en lettstelt leilighet, midt i smørøyet. Kanskje finner du ditt nye hjem nettopp her.

Forkjøpsrett for medlemmer i Usbl

Alle kan kjøpe bolig i Soria Hage, men ved salgsstart har medlemmer i Usbl forkjøpsrett. Vi planlegger salgsstart i løpet av 4. kvartal 2021.

For spørsmål om medlemskap, ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-post. Dersom du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på disse boligene.

Meld interesse for Soria Hage

 Jeg samtykker til at Usbl kan sende meg informasjon og megler kan kontakte meg om prosjektet. Samtykket kan til enhver tid trekkes ved å kontakte oss eller bruke lenke til avmelding i e-post. Se mer i Usbl’s personvernerklæring om behandling av personopplysninger.

Røisland & Co

Lars Petter Hansrud

Områdekart