Hopp til hovedinnhold

Møllers gate

Møllers gate 1, 3210 Sandefjord

I Møllers gate 1 A og B , i Sandefjord sentrum, skal Usbl bygge et nytt nabolag, her vil du finne alt fra store toppleiligheter til arealeffektive mindre leiligheter.

I Møllers gate kan du forvente deg moderne, flotte leiligheter med en meget god standard. Blokken vil få heis og ha parkering i kjeller samt fine uteområder. Det er tiltenkt et fellesareal i blokken til bruk for beboerne. Her kan man flytte rett inn, uten å tenke på oppussing og vedlikehold. 

Møllers gate har en flott beliggenhet, meget sentralt i den øvre delen av sentrum. Her har du gangavstand til alt av byens service tilbud.  Her kan du nyte dagen i parken eller spasere rundt i et bredt utvalg av shoppingmuligheter på hvert gatehjørne. Dersom man pendler, ligger togstasjonen og bussterminalen kun et stenkast unna.

Den sentrale beliggenheten kan også by på flotte tur og rekreasjonsområder, blant annet med Hjertnesskogen mot vest og Preståsen mot øst, og ikke minst bryggen langs indre havn. Her er det mange hyggelige restauranter med et yrende folkeliv om sommeren. 

Forkjøpsrett for Usbl-medlemmer 

Alle kan kjøpe bolig i Møllers gate, men ved salgsstart har medlemmer i Usbl forkjøpsrett. Vi planlegger salgsstart i løpet av våren 2023. 

For mer informasjon om forkjøpsretten, ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-post usbl@usbl.no. Dersom du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på disse boligene. 

Møllers gate vil bygges og forvaltes av Usbl 

Helt siden 1948 har vi bygget og forvaltet boliger for våre medlemmer, og vi bygger alt fra urbane leiligheter til koselige rekkehus i skogkanten. Les mer her

Meld interesse for Møllers gate

 

Som medlem i Usbl har du mange goder:

Områdekart