Hopp til hovedinnhold
Bo sentralt i Sandefjord

Bo sentralt i Sandefjord

Møllers gate

Boligtype
Leiligheter
Areal
49 - 120 kvm
Antall soverom
1 - 3
Eierform
Borettslag
Ferdigstilling
Estimert Q2 2027
Utbygger
Usbl

Få siste nytt om Møllers Gate!

Meld interesse og hold deg oppdatert på hva som skjer i Møllers Gate!
1464816498

Velkommen til Møllers Gate

Møllers Gate har en sentral og flott beliggenhet – med kort avstand til alt som Sandefjord har å by på. Samtidig ligger bygget rolig og åpent til, da det henvender seg mot Sandefjord kirke og gravlunden. Her får du gode solforhold og en flott utsikt over byen og de grønne nærområdene. 

Her vil det komme 36 lyse og luftige leiligheter, alle med romslige balkonger eller terrasser. Velg mellom 2-, 3- eller 4-roms leiligheter; alle levert med høy standard. 

Medlemmer i Usbl har forkjøpsrett

Ved salgsstart kan alle kjøpe bolig i Møllers Gate, men medlemmer i Usbl har forkjøpsrett. Det vil si at leilighetene og rekkehusene blir fordelt først til Usbl-medlemmer etter ansiennitet. Deretter vil boligene bli fordelt etter loddtrekning.

Dersom du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på disse boligene. For spørsmål om medlemskap, ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-post usbl@usbl.no.

Møllers gate

En koselig kystby

Du er kanskje kjent i Sandefjord, eller har en tilknytning til området fra før? Da vet du at Sandefjord er en koselig kystby som det er lett å trives i for både liten og stor. Oslo ligger bare en drøy time unna med bil, mens togturen tar ca. 1,5 timer. Det er også kort vei til nabobyene Larvik og Tønsberg. Torp Lufthavn ligger rett utenfor Sandefjord sentrum, og herfra kan du fly til spennende destinasjoner både innenlands og utenlands.

Har du spørsmål om prosjektet?

Ta kontakt med vår megler!

Er du interessert i Møllers Gate?

Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så holder vi deg oppdatert på utviklingen av Møllers Gate!

Om oss

Møllers Gate bygges og forvaltes av Boligbyggelaget Usbl. Helt siden 1948 har Usbl bygget og forvaltet boliger for sine medlemmer, og vi bygger alt fra urbane leiligheter til koselige rekkehus i skogkanten.