Hopp til hovedinnhold

Gavemedlemskap

Gi en gave som betyr noe. Et gavemedlemskap i Usbl vil gjøre veien inn på boligmarkedet enklere. For alle under 18 år er det gratis årskontingent.

Det er ingen hemmelighet at boligmarkedet kan være tøft når man skal etablere seg for første gang. Et medlemskap i Usbl vil gi en mulighet til å gå foran i boligkøen når man etter hvert skal kjøpe bolig. Som medlem i Usbl har man forkjøpsrett på over 90 000 boliger i store deler av landet. Gaven vil dessuten øke i verdi med tiden, da hvert år med ansiennitet løfter deg fremover i køen.

Julens beste gave?

Gi bort et medlemskap i Usbl og få to gratis kinobilletter med på kjøpet!

Gi bort en julegave som vil komme til nytte i fremtiden. Et medlemskap i Usbl vil hjelpe barna inn på boligmarkedet når de er voksne. I tillegg til en fantastisk julegave, får alle som gir bort et medlemskap to gratis kinobilletter! Kampanjen med to gratis kinobilletter varer til og med 23. desember eller så langt beholdningen rekker. 

Pris

Det koster 300,- å melde seg inn. Påfølgende år koster medlemskapet kun 300,- årlig. Er medlemmet under 18 år koster innmelding 300,- og er deretter gratis til de fyller 18 år.