Hopp til hovedinnhold

Løveskogen

Løveskogen, 3280 Tjodalyng

Kvm 68 - 134

I Løveskogen planlegger vi å bygge 30 boenheter fordelt på 16 eneboliger, 12 leiligheter og en 2-mannsbolig. Det er et rolig og trygt nabolag med kort vei til Larvik og Sandefjord sentrum.

Forkjøpsrett for Usbl-medlemmer

Velkommen til Løveskogen i Tjodalyng 

Løveskogen er et meget familievennlig område. Her bor du i et rolig og trygt nabolag, med nærhet til barnehage, skoler, matbutikk, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud i umiddelbar nærhet. Tjølling er et sted med flott natur, fantastiske turområder, skjærgård og strender. Nærmeste nabo er Tjøllinghallen og Tjølling barnehage. Med andre ord et meget barnevennlig område.  

Løveskogen ligger ca. 9 minutters kjøretur fra Larvik sentrum og ca. 10 minutter fra bykjernen i Sandefjord, noe som gir nærhet til alt av bymessige fasiliteter.  

Boligene vil ha stor variasjon i størrelse. Her blir det 3-roms leiligheter fra 68 kvm, til eneboliger i rekke på 134 kvm, med 4 soverom, 2 bad og 2 stuer. noen av boligene vil det også være mulighet for «loftstue» hvis du trenger et ekstra rom. Boligene har en gjennomtenkt og effektiv planløsning. Det vil være tilhørende carport til alle boliger, samt oppstillingsplasser i gårdsplass ved eneboligene. Boligene vil få et moderne og spennende preg med store vindusflater og arealeffektive løsninger. Det vil også være mulig å sette sitt eget preg på boligen via tilvalg.   

Her har du mulighet til å flytte rett inn etter ferdigstillelse, uten å måtte tenke på oppussing på mange år.  

Forkjøpsrett for medlemmer i Usbl 

Alle kan kjøpe bolig Løveskogen, men ved salgsstart har medlemmer i Usbl forkjøpsrett. Vi planlegger salgsstart i 2021. 

For spørsmål om medlemskap, ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-post. Dersom du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på disse boligene. 

Som medlem i Usbl har du mange fordeler:

Meld interesse for Løveskogen

 Jeg samtykker til at Usbl kan sende meg informasjon og megler kan kontakte meg om prosjektet. Samtykket kan til enhver tid trekkes ved å kontakte oss eller bruke lenke til avmelding i e-post. Se mer i Usbl’s personvernerklæring om behandling av personopplysninger.

Områdekart