Hopp til hovedinnhold
Trivelige Tjølling

Trivelige Tjølling

Løveskogen

Boligtype
Leiligheter
Areal
67 BRA
Antall soverom
2
Antall etasjer
1
Eierform
Borettslag
Innflytting
Etter nærmere avtale
Utbygger
Usbl
Boligkjøpsmodell
Deleie

Kontakt vår megler!

Vil du kjøpe bolig i Løveskogen, eller har du noen spørsmål om prosjektet? Ta kontakt med megler!

Velkommen til Løveskogen!

Løveskogen boligområde består av til sammen 30 boenheter: 16 eneboliger i kjede, og 14 tre- og fireromsleiligheter fordelt på tre firemannsboliger og én tomannsbolig. Husene bygges i en moderne og spennende stil, de ligger grønt og vestvendt til, og blir luftige og lyse, med store terrasser og herlige uteplasser. Her skal det være godt å bo for både små og store. I første salgstrinn har vi to firemannsboliger med totalt 8 leiligheter. Disse leilighetene er på 67 kvm med 2 soverom. 

Leilighetene innehar gjennomgående god standard. Det blir brukt materialer fra kun kjente leverandører til hele bygget. Kjøkken med integrerte hvitevarer og flislagte baderom med varmekabler. Varmekabler blir også levert i entre. Vegghengte toaletter i alle baderom. Eget ventilasjonsanlegg til hver leilighet. Klargjort stålpipe er ferdig montert om du senere ønsker å montere peisovn. Alle leilighetene er godt isolert som gjør dem svært energieffektive.

Finn ditt nye drømmehjem i Tjølling

På jakt etter en ny og lekker bolig med sentral og trivelig beliggenhet i Tjølling? Sjekk ut boligene vi bygger her i Løveskogen i Tjodalyng, midt mellom Larvik og Sandefjord! Enten du bor alene, flytter med partneren eller tar med deg hele familien på flyttelasset, vil du finne en bolig som passer ditt behov her, både med tanke på størrelse og utforming.

Boligvelger

Se hvilke boliger som er tilgjengelige. 

Løveskogen

Har du spørsmål om prosjektet?

Ta kontakt med våre meglere!

Er du interessert i Løveskogen?

Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så holder vi deg oppdatert på utviklingen av Løveskogen!

Vi hjelper deg med å oppfylle boligdrømmen

Ved salgsstart kan alle kjøpe bolig i Løveskogen, men medlemmer i Usbl har forkjøpsrett. Det vil si at leilighetene blir fordelt først til Usbl-medlemmer etter ansiennitet. Deretter vil leilighetene bli fordelt etter loddtrekning.

For spørsmål om medlemskap, ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-post. Dersom du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på disse boligene.