Hopp til hovedinnhold

Sørby

Hestesvingen, 3244 Sandefjord

Pris 1 575 000 - 2 025 000

Kvm 64 - 85

Andre salgstrinn av Sørby er i gang!

Frist forkjøpsrett 25 januar

Nytt boligfelt i Sandefjord

Ønsker du å bo nærme både by og natur, med gangavstand til det du skulle trenge? Sørby har en svært attraktiv beliggenhet midt i smørøyet i Sandefjord. I Sandefjord får du både natur og byliv i ett, med både flotte rekreasjonsområder, et rikt kulturliv og mange spennende butikker og restauranter.

I området er det lagt vekt på at det skal være et trygt miljø for både store og små. Med både nærlekeplass for de minste barna og en lekeplass for de litt større barna, er dette et ideelt område for deg som har barn eller har planer om å få barn. Det er også kort gangavstand til både barnehage, barne- og ungdomsskole og videregående skole. Her er det tilrettelagt for at beboerne på feltet vil være en god blanding av unge og voksne.

Totalt skal det bygges 120 boliger, bestående av både rekkehus, firemannsboliger, seksmannsboliger og leiligheter i lavblokk.

Det blir 3- og 4-roms leiligheter på mellom 64 og 85 kvm med garasjeplass til hver leilighet, så her kan du velge hva som passer deg best. Boligene vil også få store balkonger eller markterrasser hvor du kan nyte både sol og varme sommerkvelder.
 
Forkjøpsrett for medlemmer i Usbl 
Alle kan kjøpe bolig på Sørby, men ved salgsstart har medlemmer i Usbl forkjøpsrett. Fristen for å melde forkjøpsrett er tirsdag 25. januar klokken 10.00 
 
Innen denne fristen må medlemmer ha sendt inn kjøpetilbudet til Andreas Haraldsen i Krogsveen. 
 
For spørsmål om medlemskap, ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-post. Dersom du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på disse boligene. 

Har du spørsmål om prosjektet? Ta kontakt med megler: 

Andreas Haraldsen 

Telefon: 970 06 400
E-post: andreas.haraldsen@krogsveen.no 

Som medlem i Usbl har du mange goder:

Områdekart