Hopp til hovedinnhold
Et nytt nabolag

Et nytt nabolag

Sørby

Boligtype
Leiligheter
Areal
71 - 83.5 kvm BRA
Antall soverom
2 (3)
Antall etasjer
4
Eierform
Borettslag
Innflytting
3. - 4. kvartal 2025
Utbygger
Usbl

Kontakt megler i dag!

Vil du kjøpe bolig på Sørby, eller har du noen spørsmål om prosjektet? Ta kontakt med megler!

Nytt boligfelt i Sandefjord

Totalt skal det bygges 120 boliger bestående av både rekkehus, firemannsboliger og seksmannsboliger. I dette salgstrinnet lanserer vi 3(4)-roms leiligheter på mellom 71 og 83,5 kvm med garasjeplass eller p-plass på terreng til hver leilighet. Leilighetene i 2. til 4. etg vil få store, vestvendte balkonger, i tillegg til en liten hyggelig frokostbalkong på østsiden. Leilighetene i 1. etasje vil både få solrik markterrasse, i tillegg til en liten hagedel på østsiden. På denne måten får leilighetene sol store deler av dagen. Her kan du nyte frokosten eller en kaffekopp i morgensolen og de siste solstrålene før solen går ned. I felleshuset er alt lagt til rette for felles bruk og samvær, og tenkt som både et rom for sammenkomster, aktivitetsrom og en forlengelse av uterommet når været tillater det. 

Del øyeblikkene i felleshuset

Koselige og pene uteområder betyr mye for trivselen for både små og store. Beboerne på Sørby kan glede seg over det flotte felleshuset. Her alt lagt til rette for felles bruk og samvær, med kjøkken/oppholdsrom. Hovedrommet er tenkt som både et rom for sammenkomster, aktivitetsrom og en forlengelse av uterommet når været tillater det. Her kan det arrangeres strikkekvelder og felles TV-sammenkomster med fotball-VM, OL og andre morsomme høydepunkter. Vårt håp er at felleshuset utvikles til et felles og hyggelig møtested for beboerne.

En koselig kystby

Du er kanskje kjent i Sandefjord, eller har en tilknytning til området fra før? Da vet du at Sandefjord er en koselig kystby som det er lett å trives i for både liten og stor. Det nye boligfeltet Sørby blir en ny bydel ved Bugården, et hyggelig område som ligger stille og rolig litt utenfor selve bykjernen. Det er gang- og sykkelavstand til Sandefjord sentrum, og det er kort vei til flott natur og spennende turområder sommer som vinter.

627229610

Finn din interiørstil litt enklere 

 

Vi har valgt å utvikle tre ulike interiørkonsepter slik at du skal kunne finne og velge din foretrukne stil, på en enkel måte. Konsept Sand leveres som standard, men du kan mot et lite administrasjonsgebyr på kr 2 500 velge mellom to andre konsepter. Et Usbl hjem skal være praktisk, komfortabelt og personlig. 

Samtlige konsepter tar sikte på å inneha kvaliteter som alle kjøpere vil ønske seg, uavhengig av alder og behov. Derfor er produktene også satt sammen med tanke på å skape et funksjonelt og oppdatert hjem med en fleksibel stil. 

Produkter og farger er nøye plukket ut for å komplettere hverandre innenfor ett konsept. Interiørkonseptene er fastsatte og man velger én av de tre konseptene for alle rom i boligen. På denne måten får du en gjennomtenkt og sammenhengende stil. Hvis man ønsker, har man i tillegg mulighet til å gjøre egne tilvalg i tilvalgsprosessen. 

 

Våre konsepter

Boligvelger

Se hvilke boliger som er tilgjengelige her.

Sørby

Hestesvingen 25, 3244 Sandefjord

Ta kontakt med megler

Har du spørsmål om prosjektet, ta kontakt med vår megler i dag!

Er du interessert i Sørby?

Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så holder vi deg oppdatert på utvikling av Sørby!

Vi søker tomter

Usbl søker eiendommer for utvikling til gode boligområder for våre medlemmer

Vi søker etter:

- uregulerte eiendommer
- eiendommer som er boligmarkerte i kommuneplaner
- ferdig regulerte eiendommer til boligformål
- eiendommer som kan transformeres til boligformål over tid