Hopp til hovedinnhold

Sørby

Hestesvingen, 3244 Sandefjord

Nytt salgstrinn blir lagt ut etter sommeren!

Kommer for salg

Nytt boligfelt i Sandefjord

Ønsker du å bo nærme både by og natur, med gangavstand til det du skulle trenge? Sørby har en svært attraktiv beliggenhet midt i smørøyet i Sandefjord. I Sandefjord får du både natur og byliv i ett, med både flotte rekreasjonsområder, et rikt kulturliv og mange spennende butikker og restauranter.

I området er det lagt vekt på at det skal være et trygt miljø for både store og små. Med både nærlekeplass for de minste barna og en lekeplass for de litt større barna, er dette et ideelt område for deg som har barn eller har planer om å få barn. Det er også kort gangavstand til både barnehage, barne- og ungdomsskole og videregående skole. Her er det tilrettelagt for at beboerne på feltet vil være en god blanding av unge og voksne.

Totalt skal det bygges 120 boliger, bestående av både rekkehus, firemannsboliger og seksmannsboliger.

Det blir 3- og 4-roms leiligheter på mellom 64 og 85 kvm med garasjeplass til hver leilighet, så her kan du velge hva som passer deg best. Boligene vil også få store balkonger eller markterrasser hvor du kan nyte både sol og varme sommerkvelder.

Sørby bygges og forvaltes av Usbl

Helt siden 1948 har vi bygget og forvaltet boliger for våre medlemmer, og vi bygger alt fra urbane leiligheter til koselige rekkehus i skogkanten. Les mer her.

Hva vil det si å kjøpe en borettslagsleilighet?

Det er mange fordeler med å bo i borettslag. En er at denne boformen betyr at det blir et godt bomiljø. Leser du videre får du forklart flere fordeler og egenskaper med å bo i borettslag. Les mer her.

Har du spørsmål om prosjektet? Ta kontakt med megler: 

Andreas Haraldsen 

Telefon: 970 06 400
E-post: andreas.haraldsen@krogsveen.no 

Som medlem i Usbl har du mange goder:

Områdekart