Hopp til hovedinnhold

Sørby

Klaras vei 6, 3244 Sandefjord

Kvm 64 - 85

Kommer for salg

Nytt boligfelt i Sandefjord

Ønsker du å bo nærme både by og natur, med gangavstand til det du skulle trenge? Sørby har en svært attraktiv beliggenhet midt i smørøyet i Sandefjord. I Sandefjord får du både natur og byliv i ett, med både flotte rekreasjonsområder, et rikt kulturliv og mange spennende butikker og restauranter.

I området er det lagt vekt på at det skal være et trygt miljø for både store og små. Med både nærlekeplass for de minste barna og en lekeplass for de litt større barna, er dette et ideelt område for deg som har barn eller har planer om å få barn. Det er også kort gangavstand til både barnehage, barne- og ungdomsskole og videregående skole. Her er det tilrettelagt for at beboerne på feltet vil være en god blanding av unge og voksne.

Totalt skal det bygges 120 boliger, bestående av både rekkehus, firemannsboliger, seksmannsboliger og leiligheter i lavblokk.

I første omgang legges to 6-mannsboliger ut for salg. Det blir 3- og 4-roms leiligheter på mellom 64 og 85 kvm med garasjeplass til hver leilighet, så her kan du velge hva som passer deg best. Boligene vil også få store balkonger eller markterrasser hvor du kan nyte både sol og varme sommerkvelder.

Forkjøpsrett for medlemmer i Usbl

Alle kan kjøpe bolig Sørby, men ved salgsstart har medlemmer i Usbl forkjøpsrett. Vi planlegger salgsstart i løpet av 4. kvartal 2021.

For spørsmål om medlemskap, ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-post. Dersom du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på disse boligene.  

 

Som medlem i Usbl har du mange goder:

Områdekart

Meld interesse for Sørby

 Jeg samtykker til at Usbl kan sende meg informasjon og megler kan kontakte meg om prosjektet. Samtykket kan til enhver tid trekkes ved å kontakte oss eller bruke lenke til avmelding i e-post. Se mer i Usbl’s personvernerklæring om behandling av personopplysninger.