Hopp til hovedinnhold

Håndverkertjenester i borettslag og sameie

Usbl Boservice leverer håndverkertjenester til borettslag, sameier og stiftelser.

Håndverker for deg som bor i borettslag eller sameie

Usbl Boservice leverer håndverkertjenester i flere byer og regioner, enten gjennom våre interne ressurser eller ved bruk av gode samarbeidspartnere. 

Håndverkere i Buskerud og Vestold

Når ditt borettslag, sameie eller stiftelse har behov for håndverksfaglig hjelp til vedlikehold og oppussing, utbedring av forsikringsskader eller gjennomføring av mindre rehabiliteringsprosjekter, kan du kontakte Usbl Boservice i Buskerud og Vestfold.

Her bistår vi med følgende:

Tømrer og snekker

Vi har både tømrere og snekkere som kan hjelpe borettslag, sameier, stiftelser, bedrifter og privatpersoner med oppføring av bygg, oppussing og andre snekkertjenester. Vi tar på oss både store og små oppdrag, ute- og innendørs.

Flislegger og murer

Våre allsidige murere og flisleggere kan ta seg av alt utvendig og innvendig murer- og flisarbeid. Ett av våre mest populære oppdrag er flislegging av våtrom. Planlegger du å rehabilitere badet tar vi gjerne på oss hele jobben. Vi kan rive, gjenoppbygge, flislegge og montere baderomsutstyr. Når jobben er gjort tar vi oss selvsagt også av det gamle badet og alt av avfall.

Rørlegger

Rørleggerne våre har kunnskap og mulighet til å stille opp på de fleste forespørsler etter rørleggertjenester, enten det dreier seg om fornyelse av rør, installasjon av vannmålere, omlegging av vann og kloakk eller mer akutte tjenester, som for eksempel ved vannlekkasjer.


Gi deg selv tid til å gjøre noe annet og la Usbl Boservice organisere den daglige driften der du bor.

Erik Testad

Leder Usbl Boservice