Hopp til hovedinnhold
Her kommer 90 leiligheter og ny butikk

Her kommer 90 leiligheter og ny butikk

Blomsterhagan

Boligtype
Leiligheter
Pris
Ikke avklart
Status
Under planlegging
Eierform
Ikke avklart
Utbyggere
Boligbyggelaget Usbl og Coop Norge Eiendom AS

Forkjøpsrett for medlemmer

Ved salgsstart kan alle kjøpe bolig i Blomsterhagan, men medlemmer i Usbl har forkjøpsrett.

Nye leiligheter i Lillehammer

Usbl og Coop planlegger å bygge ca. 90 leiligheter fordelt på fem blokker, samt ny Coop-butikk i Hagevegen 1. Leilighetene vil få terrasse eller balkong. Mellom blokkene vil det bli et felles grønt gårdsrom, som er skjermet for støy. Tomten har gode solforhold fra alle himmelretninger, og god utsikt i retning nord mot blant annet Ballbergkampen og nordvest mot Gausdalskaret.

Fra tomten er det ca. 20 minutter å gå til sentrum. Med buss eller bil tar det fem minutter, og det er busstopp i nærheten av tomten.

Blomsterhagan

Hagevegen 1, 2613 Lillehammer

Er du interessert i Blomsterhagan?

Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så holder vi deg oppdatert på utviklingen av boligprosjektet.

Om oss

Blomsterhagan bygges av Boligbyggelaget Usbl og Coop Norge Eiendom AS , og når boligene står ferdige vil Usbl forvalte byggene.

Helt siden 1948 har Usbl bygget og forvaltet boliger for sine medlemmer, og vi bygger alt fra urbane leiligheter til koselige rekkehus i skogkanten.

Coop Norge Eiendom AS ble etablert i 2001, og skal bidra til at samvirkelagene i Norge utvikler sine eiendomsporteføljer, og skaffer seg gode næringslokaler for Coop sin handelsvirksomhet. 

Medlemmer i Usbl har forkjøpsrett

Ved salgsstart kan alle kjøpe bolig i Blomsterhagan, men medlemmer i Usbl har forkjøpsrett. Det vil si at leilighetene blir fordelt først til Usbl-medlemmer etter ansiennitet. Deretter vil boligene bli fordelt etter loddtrekning.

Dersom du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på disse boligene. For spørsmål om medlemskap, ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-post usbl@usbl.no