Hopp til hovedinnhold
Landlige og familievennlige boliger i Ski

Landlige og familievennlige boliger i Ski

Hyggebo

Boligtype
Rekkehus og leiligheter
Pris
Pris kommer
Areal
43 m2 - 128 m2
Antall soverom
1 - 4
Antall etasjer
2-4
Status
Planlagt salgsstart 1. halvår 2025
Eierform
Borettslag
Utbygger
Usbl

Forkjøpsrett for medlemmer

Ved salgsstart kan alle kjøpe bolig i Hyggebo, men medlemmer i Usbl har forkjøpsrett.

Nytt nabolag med flott beliggenhet

Hyggebo blir et flott og moderne borettslag med attraktive boliger for små og store familier. Det bygges flere typer leiligheter fordelt på seks blokker, som blir opptil fire etasjer høye. Leilighetsbyggene ligger på bakre del av tomten mot Glynitveien og Ski Næringspark. I tillegg kommer rekkehus med ulik størrelse, og disse vil vende ut mot et etablert boligområde og jordene rundt.

Nærområdet

Hyggebo er Usbl's nye, store og prestisjefylte byggeprosjekt i Ski, som ligger i Nordre Follo kommune. Borettslaget får adressen Glynitveien 39, 1400 Ski, og vil dermed tilhøre den nye bydelen Ski Øst. At Ski Øst er et område det er verdt å sjekke ut og flytte til, er helt klart. Beliggende i naturskjønne og grønne omgivelser er dette en kommune det er lett å trives i og bli glad i. Landskapet rundt preges av skog og åkre, samtidig som det er kort vei inn til Oslo sentrum.

Her vil du trives lenge!

Hyggebo

Glynitveien 39, 1400 Ski

Har du spørsmål om Hyggebo?

Ta kontakt med meglerne våre i dag!

Er du interessert i Hyggebo?

Registrer deg ved å fylle ut skjemaet, så holder vi deg oppdatert på utviklingen av Hyggebo!

Om oss

Hyggebo bygges og forvaltes av Boligbyggelaget Usbl. Helt siden 1948 har Usbl bygget og forvaltet boliger for sine medlemmer, og vi bygger alt fra urbane leiligheter til koselige rekkehus i skogkanten.

Medlemmer i Usbl har forkjøpsrett

Ved salgsstart kan alle kjøpe bolig på Hyggebo, men medlemmer i Usbl har forkjøpsrett. Det vil si at leilighetene og rekkehusene blir fordelt først til Usbl-medlemmer etter ansiennitet. Deretter vil boligene bli fordelt etter loddtrekning.

Dersom du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på disse boligene. For spørsmål om medlemskap, ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-post.