Hopp til hovedinnhold

Hyggebo

Glynitveien 39, 1400 Ski

Kvm 52 - 160

Under planlegging

Litt om Hyggebo

Hyggebo vil bestå av både leiligheter og rekkehus. Bakerst på feltet skal det bygges 123 to-, tre- og fireroms leiligheter med størrelser fra 52 kvm til 117 kvm. Leilighetene vil bli fordelt på 6 leilighetsbygg på opptil 4 etasjer. Mellom byggene vil det bli hele 17 meter, slik at det blir god plass mellom byggene.

I forkant av leilighetene vil det bli 42 rekkehus fra 90 kvm til 160 kvm. Rekkehusene er planlagt med en variasjon av takvinkler og takmateriale for å skape et spennende uttrykk.

Boligene vil få en sør-og vestvendt orientering med fritt utsyn over Drømtorpjordet. Fra tomten er det gangavstand til barnehage, tennisbaner, friidrettsbane, marka og Ski sentrum.

Hvorfor Hyggebo?

Vi har valgt å kalle vårt nye boligprosjekt for Hyggebo. Navnet gir assosiasjoner til samhold, naboskap, et sted å finne ro, og et trygt og godt sted å bo. Her tror vi det vil bli en hyggelig og harmonisk samling boliger hvor familier kan ha en god hverdag. 

Forkjøpsrett for Usbl-medlemmer

Alle kan kjøpe bolig i Hyggebo, men ved salgsstart har medlemmer i Usbl forkjøpsrett. Vi planlegger salgsstart i løpet av 2. halvår 2022. Det er 3 bygg med 62 leiligheter som vil bli lagt ut for salg først.

For mer informasjon om forkjøpsretten, ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-post usbl@usbl.no. Dersom du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på disse boligene.

Som medlem i Usbl har du mange goder:

Områdekart