Hopp til hovedinnhold

Hyggebo

Glynitveien 39, 1400 Ski

Kvm 46 - 160

Under planlegging

Litt om Hyggebo

Hyggebo vil bestå av både leiligheter og rekkehus. Bakerst på feltet skal det bygges 123 to-, tre- og fireroms leiligheter med størrelser fra 52 kvm til 117 kvm. Leilighetene vil bli fordelt på 6 leilighetsbygg på opptil 4 etasjer. Mellom byggene vil det bli hele 17 meter, slik at det blir god plass mellom byggene.

I forkant av leilighetene vil det bli 42 rekkehus fra 90 kvm til 160 kvm. Rekkehusene er planlagt med en variasjon av takvinkler og takmateriale for å skape et spennende uttrykk.

Boligene vil få en sør-og vestvendt orientering med fritt utsyn over Drømtorpjordet. Fra tomten er det gangavstand til barnehage, tennisbaner, friidrettsbane, marka og Ski sentrum.

Hvorfor Hyggebo?

Vi har valgt å kalle vårt nye boligprosjekt for Hyggebo. Navnet gir assosiasjoner til samhold, naboskap, et sted å finne ro, og et trygt og godt sted å bo. Her tror vi det vil bli en hyggelig og harmonisk samling boliger hvor familier kan ha en god hverdag. 

Forkjøpsrett for Usbl-medlemmer

Ved salgsstart kan alle kjøpe bolig i Hyggebo, men medlemmer i Usbl har forkjøpsrett. Det vil si at leilighetene blir fordelt først til Usbl-medlemmer etter ansiennitet. Deretter vil leilighetene bli fordelt etter loddtrekning.

Vi planlegger salgsstart i løpet av 2023. Det er 3 bygg med 62 leiligheter som vil bli lagt ut for salg først.

For mer informasjon om forkjøpsretten, ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-post usbl@usbl.no. Dersom du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på disse boligene.

Hyggebo bygges og forvaltes av Usbl

Helt siden 1948 har vi bygget og forvaltet boliger for våre medlemmer, og vi bygger alt fra urbane leiligheter til koselige rekkehus i skogkanten. Les mer her.

Som medlem i Usbl har du mange goder:

Områdekart