Hopp til hovedinnhold

Leiligheter til leie

Usbl har over 600 leiligheter til leie i Oslo, Lillestrøm og Lillehammer. Vi eier alle leilighetene selv og forvalter våre bygg på en god måte. Dette gjør oss til en trygg utleieaktør.

Illustrasjon av en oransje nøkkel

Er du på utkikk etter å leie?

Vi har leiligheter i ulike størrelser som passer til de fleste behov. Våre leiekontrakter er for 3 år av gangen, med mulighet for forlengelse. TV og internett er inkludert i husleien.

Medlemskap i Usbl

Hovedkriteriet for tildeling av utleieleiligheter er ansiennitet, så det kan lønne seg å bli medlem i Usbl allerede i dag. Som medlem får du også tilgang til våre gunstige medlemsfordeler med gode priser på blant annet innboforsikring og strøm.

Vår service, din trygghet

Våre vaktmestere tar hånd om fellesområdene på våre eiendommer, og renhold av fellesområder og trappevask er inkludert i husleien. Vi har også avtale med vaktselskap på eiendommene.

Hvem er Usbl?

Usbl er et av Norges største boligbyggelag. Vi har et langsiktig og bærekraftig perspektiv i alt vi gjør, og har alltid i fokus at boligene vi bygger skal være gode å bo og leve i. Vi legger blant annet opp til sosiale fellesområder og delingstjenester.

Vi skal redusere klimaavtrykket i vår boligproduksjon, og i måten boligene forvaltes på i ettertid. Dette gjelder også våre utleieboliger.

Med mangeårig erfaring og kompetanse gir vi en trygghet for alle som bor i våre boliger, enten du har kjøpt eller er leietager.

Vi ønsker å tilby en helhetlig bo- opplevelse, og har en visjon om å skape den beste bolig- og kundeopplevelsen for alle våre medlemmer og kunder.

Ledige leiligheter

Her finner du til en hver tid leiligheter som er tilgjengelige via Finn.no.

Ingen leilighet ledig akkurat nå? Les mer om våre eiendommer her.