Hopp til hovedinnhold

Leiligheter til leie

Usbl Eiendom AS har over 500 leiligheter til leie i Oslo, Lillestrøm, Follo og Lillehammer. Vi eier alle leilighetene selv og forvalter våre bygg på en god måte. Dette gjør oss til en trygg utleieaktør.

Illustrasjon av en oransje nøkkel

Er du på utkikk etter å leie?

Vi har leiligheter i ulike størrelser, og har har leietakere som har flyttet inn i 1-roms som singel og endt opp i 3-roms som familie. Våre leiekontrakter er for 3 år av gangen, med mulighet for forlengelse. TV og internett er inkludert i husleien.

Hvilken tiltak gjør vi i koronapandemien?

Les mer om våre tiltak her.

Medlemskap i Usbl

Leilighetene tildeles etter ansiennitet, så det kan lønne seg å bli medlem i Usbl allerede i dag.

Vår service, din trygghet

Våre vaktmestere tar hånd om fellesområdene på våre eiendommer, og renhold av fellesområder og trappevask er inkludert i husleien. Vi har også avtale med vaktselskap på eiendommene.

Hvem er Usbl?

Usbl er et av Norges største boligbyggelag. Vi har et langsiktig og bærekraftig perspektiv i alt vi gjør, og har alltid i fokus at boligene vi bygger skal være gode å bo og leve i. Vi legger blant annet opp til sosiale fellesområder og delingstjenester.

Vi skal redusere klimaavtrykket i vår boligproduksjon, og i måten boligene forvaltes på i ettertid. Dette gjelder også våre utleieboliger.

Med mangeårig erfaring og kompetanse gir vi en trygghet for alle som bor i våre boliger, enten du har kjøpt eller er leietager.

Vi ønsker å tilby en helhetlig bo- opplevelse, og har en visjon om å skape den beste bolig- og kundeopplevelsen for alle våre medlemmer og kunder.

Ledige leiligheter

Her finner du til en hver tid leiligheter som er tilgjengelige via Finn.no.

Ingen leilighet ledig akkurat nå? Les mer om våre eiendommer her.