Hopp til hovedinnhold
Vi søker tomter for utbygging og leiligheter for utleie

Vi søker tomter for utbygging og leiligheter for utleie

Ole Johnny Bråten
tlf. 959 88 855
Henriette Aaberg-Hansen
tlf. 992 23 312
Stein Kristoffersen
tlf. 982 91 111

Bli kjent med oss

Vi er på jakt etter tomter for utbygging, og leiligheter og oppganger for utleie. Bli kjent med vår akkvisisjonsavdeling.

Usbl søker eiendommer for utvikling til gode boligområder for våre medlemmer

Vi søker etter:

  • uregulerte eiendommer
  • eiendommer som er boligmarkerte i kommuneplaner
  • ferdig regulerte eiendommer til boligformål
  • eiendommer som kan transformeres til boligformål over tid

Vi vil kunne tilby en markedsmessig pris på eiendommen, men har i tillegg også kompetanse og erfaring som kan skape en merverdi til den eiendommen som selges. Derfor vil vi gjerne komme i kontakt med grunneiere og potensielle samarbeidspartnere på Østlandsområdet. 

Eiendommene av interesse bør ha en størrelse slik at de kan bebygges med minimum 25 boliger.

Usbl kan være deleier i prosjekter, alternativt kjøpe hele eiendommen/ prosjektet.

Satser på flere utleieboliger 

Behovet for å leie er blitt større. For å sikre at Usbl-medlemmer også skal ha mulighet og førsterett på utleieboliger, ønsker Usbl å kjøpe opp flere eiendommer å leie ut.

Usbl ønsker primært å kjøpe hele bygg, minimum en separat og dedikert oppgang. I ett og samme prosjekt vil minste antall leiligheter for oppkjøp, være cirka 15 - 25 leiligheter.

Søker kontakt med eiendomsutviklere

Usbl’s akkvisisjonsavdeling ønsker også å komme i kontakt med eiendomsutviklere som skal i gang med boligbygging, men er usikre på farten i salget. Det tar tid å selge, og her kan vi komme inn og bidra med å oppfylle forhåndssalgskrav, sier prosjektlederen.

Eksisterende bygårder er også interessant for oss, men de må ha en standard og leilighetsmiks som er gunstig og attraktiv, og boligene må ha en 30-års standard.  

Ta kontakt med en av våre prosjektsjefer

Nærhet til kollektivtransport og pendleravstand til Oslo  

Vi er spesielt interessert i områder som er under utvikling, nær kollektivtransport, med raskere og hyppiere reiser til Oslo. Blant områdene som anses interessante, er Larvik, Sandefjord, Tønsberg, Moss, Rygge, Hamar, Lillehammer, Hønefoss og Jessheim. 


Vil tidlig inn i nye byggeprosjekt
 

Selv om Usbl kan gå inn og kjøpe ferdigstilte nybygg og/eller oppganger, ønsker vi helst å være med så tidlig som mulig i prosjektet. Det beste er om vi kan være med å utvikle utleieenhetene med tanke på rominndeling, valg av materialer og fellesområder. 

Vår kompetanse

Vi har lang erfaring med å optimalisere eiendommers utbyggingsmuligheter, og kan gjennomføre alt fra offentlig saksbehandling og styring av byggeprosessen, til salg og markedsføring av boligprosjektene. 

Usbl har meget god kjennskap til reguleringsarbeid, med mange dyktige medarbeidere som kan bistå med gjennomføringen av reguleringsprosessen og påfølgende byggearbeider.