Hopp til hovedinnhold

Forretningsførsel fra Usbl

Vi leverer forretningsførsel med alle tilhørende tjenester som gjør styrearbeidet enklere. Få en effektiv og trygg styring av økonomi og administrasjon i ditt borettslag eller sameie - skreddersydd for dere. Over 1 800 borettslag og sameier har allerede overlatt ansvaret for sin forretningsførsel til oss.

1367055861

Regnskapsføring, forretningsførsel og økonomistyring i borettslag og sameier

Vi tar oss av tjenester som budsjettering og regnskapsførsel, innkreving av felleskostnader og generell rådgivning om daglig drift i deres borettslag eller sameie. Våre rådgivere hjelper deg også gjerne med andre administrative oppgaver som oppfølging av forsikring, innhenting av finansieringstilbud og deltakelse i årsmøter og generalforsamlinger.

 

Derfor skal du velge Usbl som forretningsfører:

 • Personlig rådgivning
  Vi er en tilgjengelig rådgiver for våre styrekunder. Vi gir tett oppfølging og du kan kontakte din personlige rådgiver for både store og små spørsmål. 

 • Lang erfaring 
  Vi er en trygg og solid forretningsfører. Med vår 75 år lange erfaring har vi sett og løst de fleste problemstillinger som kan dukke opp hos et styre.  

 • Høy kundetilfredshet
  Vi er opptatt av hva kundene våre mener om oss. 5/6 sier at de gjerne vil anbefale Usbl som forretningsfører.

Alt på ett sted

​Vi har alle tjenester som ditt borettslag eller sameie trenger, samlet under samme tak:

 • Forretningsførsel og økonomi
 • Rehabilitering og vedlikehold
 • Advokat og forsikring
 • Håndverker- og vaktmestertjenester

Bonabo - ditt digitale verktøy

Bonabo gjør styrearbeidet enklere og mer effektivt. Her finner du blant annet:

 • fakturahåndtering
 • booking av tjenester, lokaler og utstyr
 • årshjul som kan deles med beboere
 • Enkel kommunikasjon mellom styret og beboere

Bytt til Usbl - helt enkelt 

Å bytte forretningfører er trenger ikke å være vanskelig. Vi har egne spesialister som tar seg av hele prosessen, slik at du slipper å tenke  det. ​

Store besparelser å hente

Usbl har mange samarbeidspartnere som leverer tjenester som borettslag og sameier trenger.

Basert på bonusene og rabattene de tilbyr har vi regnet ut hva et gjennomsnittlig borettslag eller sameie, i ulike størrelseskategorier, kan spare på tjenestene.

Alle kundefordeler

Styrearbeid i borettslag og sameier

Som styreleder og styremedlem i borettslag eller sameie har du et stort ansvar, og jobben kan være tidkrevende. Usbl har kompetansen og erfaringen til å hjelpe deg med å jobbe mer effektivt og å ta riktige avgjørelser. 

Sammen med styret vil Usbl sørge for at den daglige driften, vedlikeholdet og økonomien i borettslaget eller sameiet blir ivaretatt. 

Rådgivning for styret i borettslag og sameier

Som styreleder eller styremedlem i et borettslag eller sameie kan det også være vanskelig å vite hvor du skal innhente den ekspertisen som trengs til enhver tid. Usbl bidrar med rådgivning eller advokathjelp som kan løse vanskelige situasjoner for styret. 

Du finner all kompetanse og bistand du trenger under samme tak hos Usbl. Er du kunde hos oss, er det bare å ta kontakt med din kundeansvarlig om du har spørsmål - store eller små. 

Det er utrolig mye å følge med på, og der har vi fått god hjelp av Usbl

styreleder Magne Nylenna i sameiet Giljehagen