Hopp til hovedinnhold

Jobb hos oss

Usbl har et viktig samfunnsoppdrag som vi tar på alvor; vi bygger og tar vare på det viktigste folk har – hjemmet, og dette gjør vi med et evighetsperspektiv.

642476868
 

Mangfold

Vårt arbeidsmiljø preges av den store bredden i fagmiljøer og mangfoldet i bakgrunn og arbeidsoppgaver. Dette skaper en lærende og spennende arbeidshverdag. Det er mange måter å jobbe med eiendom på - hos oss jobber det blant annet regnskapsførere, jurister og advokater, økonomer og regnskapsførere, tømrere og rørleggere, ingeniører, arkitekter eiendomsmeglere og prosjektledere.

Vi er vidt plassert geografisk fra Sandefjord i sør til Lillehammer i nord med hovedkontor i hjertet av Oslo sentrum. Vi har et godt arbeidsmiljø med tett samarbeid på tvers av avdelinger og forretningsområder. Vi føler oss både som en liten og en stor bedrift, og når vi oppdager siloer, så river vi de ned. Vi åpner døren for deg som vil utvikle deg og vokse sammen med oss, både deg som har lang arbeidserfaring og deg som er nyutdannet.

Bærekraft 

Usbl har et viktig samfunnsoppdrag som vi tar på alvor; vi bygger og tar vare på det viktigste folk har – hjemmet, og dette gjør vi med et evighetsperspektiv.

I likhet med resten av samfunnet står vi midt i en bærekraftig omstilling, der alle må gjøre sin del av jobben. Vi er alltid på jakt etter nye og bedre løsninger i boligene vi bygger og forvalter. For å bidra til endring i måten vi bygger boliger på i Norge har vi blant annet forpliktet oss til bransjens strakstiltak som man kan lese mer om her.

Utvikling av deg 

Vi ønsker at våre ansatte utvikler seg og tilbyr studiestøtte, fagdager, kurs og sertifiseringer. Vi jobber med strategisk kompetanseutvikling for alle ansatte slik at vi er godt rustet for fremtidens utfordringer.  

Hvis du er åpen, modig og ansvarlig som oss - bli med å skape den beste bo- og kundeopplevelsen.

 

Noen fordeler ved å jobbe i Usbl: