Hopp til hovedinnhold

Grevleløkka

Grevleløkka 29, 3294 Stavern

Pris 1 400 000

Kvm 68

Grevleløkka ligger nær Rakke i Stavern. En liten rusletur unna boligfeltet finner du sandstrand og svaberg med gode bademuligheter. Her skal det bygges 4 andelsleiligheter i 2 etasjer.

Forkjøpsretten er avklart

Stavern sentrum ligger ikke langt unna leilighetene - her kan du ta bilen, sykkelen eller beina fatt. 

Om sommeren er Stavern kjent for sitt pulserende liv med et variert og godt tilbud av sommeråpne kafeer, restauranter, butikker og gallerier. I tillegg finnes det en rekke kulturelle tilbud og arrangementer som gjør Stavern til et attraktivt sted. Det er flust av strender, svaberg og flotte bademuligheter i området. For de som er glad i naturen kan man benytte seg av Kyststien - den strekker seg fra Stavern via Naverfjorden og Nevlunghavn til Helgeroa. I tillegg er det gangavstand til idrettsanlegg, barnehage og skoler. 

Leilighetene vil få romslig stue med åpen kjøkkenløsning og utgang til stor balkong/markterrasse, to soverom og bad. Det medfølger en parkeringsplass i carport til hver leilighet. I bakkant av carporten blir det bod. Det vil bli lagt opp trekkerør til carporten som gir mulighet for el-billader. 

Kontaktinformasjon megler: 

Knut H. Leinæs
Eiendomsmegler, Leinæs & Partners, Larvik
Tlf.nr.: 920 53533
E-post: knut@leinaes.no 

Cecilie Moe
Eiendomsmegler, Leinæs & Partners, Larvik
Tlf.nr.: 932 43767
E-post: cecilie@leinaes.no 

Som medlem i Usbl har du mange fordeler:

Omtrådekart