Hopp til hovedinnhold

Oslo Jazzfestival

Usbl er en av hovedsponsorene til populære Oslo Jazzfestival som finner sted i august hvert år. Det gir deg som er Usbl-medlem og glad i musikk en spesielt god fordel. Du får 25 % rabatt på konserter på utvalgte scener.

Oslo Jazzfestival 13. til 20. august

Fra 13. til 20. august arrangerer Oslo Jazzfestival en rekke flotte jazzkonserter på Herr Nilsen, Cosmopolite, Sentralen, Victoria Nasjonal Jazzscene, Salt og Oslo Konserthus. 

På programmet finner du bl.a fjorårets Usbl Jazztalent-vinner Ola Erlien og i år er det selveste Pat Metheny Trio som åpner festivalen på Oslo Konserthus. Årets festivalprogram har mange kjente navn fra USA og Europa. Fra Ikoniske Anthony Braxton og Mingus Dynasty til prisvinnende Eivin Aarset via fremadstormende Brandee Younger og Emma-Jean Thackray.

I juni lanseres festivalen årets sideprogram som består av bl.a Oslojazz Talent-konserter (tidligere Nordisk Showcase), filmvisninger på Frogner kino, artistsamtaler, friluftskonserter og den tradisjonsrike jazzhistoriske byvandringen.

Usbl støtter festivalens satsing på unge jazztalenter og det vil bli kåret et nytt Usbl Jazztalent under årets jubileumsfestival.

Som medlem får du 25 % rabatt på de fleste av årets konserter. Rabatt gjelder på konsertene som foregår på Sentralen, Victoria, Herr Nilsen, Salt og Cosmopolite.

Bruk rabattkode usbljazz22 for å få rabatt.

Se årets program og kjøp billett her: oslojazz.no/program.

For mer informasjon om Oslo Jazzfestival se oslojazz.no.