Hopp til hovedinnhold

Oslo Jazzfestival

Usbl er en av hovedsponsorene til populære Oslo Jazzfestival som finner sted i august hvert år. Det gir deg som er Usbl-medlem, og glad i musikk, en spesielt god fordel.

Oslo Jazzfestival 2024 går av stabelen fra 11. til 17. august, og kan i år skilte med blant annet Ola Kvernberg & Kristiansand Symfoniorkester, Maria Kannegaard Trio og Emmet Cohen Trio, og med nye artister som slippes fortløpende frem mot sommeren.

Slik får du billetter og bonus

Usbl er en av hovedsponsorene til Oslo Jazzfestival og som Usbl-medlem får du opptil 25 % rabatt på billetter til festivalen. Tast inn koden usbl2024 i kodefeltet og billetter med rabatterte priser vil dukke opp på skjermen. 
 
For billetter og oppdatert program, gå til Oslo Jazzfestivals hjemmesider.

Om Oslo Jazzfestival 

Oslo Jazzfestival er en ideell stiftelse som i uke 33 hvert år arrangerer en ukelang festival med konserter rundt omkring i Oslo sentrum. Siden oppstarten i 1986 har Oslo Jazz Festival vokst til å bli en av Europas viktigste jazzfestivaler. Over tid har festivalen påtatt seg et stadig økende kultur- og samfunnsansvar, i tillegg til festivalens kjernedrift som konsertarrangør.