Hopp til hovedinnhold

Hadeland Glassverk

Som medlem får du nå 10 % rabatt på ordinære varer, i tillegg til 5 % bonus på alle kjøp hos Hadeland Glassverk!

Hadeland Glassverk ligger på Jevnaker, i naturskjønne omgivelser ved den sydlige enden av Randsfjorden. Glassverket ble grunnlagt i 1762 og er Norges eldste industrihåndverksbedrift med kontinuerlig drift. På Hadeland Glassverk kan du oppleve glassblåserkunsten tett på og selv prøve deg som glassblåser. Du finner også et stort utvalg butikker med alt fra glassprodukter, lamper, porselensvarer, kjøkkenutstyr, klær og sko, interiør, spennende mat og drikkevarer. Her finner du også fire ulike spisesteder som byr på alt fra ferske bakevarer til ekte italiensk pizza, deilige lunsj- og middagsretter og boblevafler med is.

 

The Art of the Brick

Fra 11. mai til 15. september kan du se utstillingen The Art of the Brick: the most famous LEGO® Art Exhibition på Hadeland Glassverk! Utstillingen har vært i 100 byer i 24 land, er sett av over 10 millioner mennesker, var sist i Melbourne, Miami, Paris og London, og er på CNNs liste over "Må-se"- utstillinger. Mange har vokst opp med LEGO, og kan se tilbake på timevis med intens byggeaktivitet i barndommen. LEGO får kreativiteten til å blomstre, og i sommer kan du oppleve spektakulær legokunst i verdensklasse på Jevnaker!

Som Usbl-medlem får du 15 % rabatt på utstillingen ved å bruke koden Part15 hos Ticketmaster, bestill her.

Les mer om hva som skjer på Hadeland Glassverk.

 
Som medlem får du alltid
  • 5 % bonus på alle kjøp på Hadeland Glassverk! 
  • 10 % Rabatt på ordinære priser. Gjelder ikke mat og drikke, belysning Icon eller ekstra rabatt på allerede nedsatte varer. Gyldig medlemsbevis må vises ved kjøp.

NB! Bonus gjelder ikke matservering eller i lampebutikken.