Hopp til hovedinnhold

Tusenfryd

Medlemmer i Usbl får hver sesong kjøpt billetter til TusenFryd til en svært god medlemspris.

Tusenfryd-billetter til medlemspris!

Usbl har et mangeårig samarbeid med TusenFryd og hver sesong får medlemmer kjøpt billetter til en svært god medlemspris. TusenFryd er Norges største fornøyelsespark som ligger på Vinterbo i ÅS kommune, 20 minutter fra Oslo.

TusenFryd er nå stengt for sesongen 2020. Følg med her på usbl.no for ny informasjon om billetter til medlemspris når sesongen starter igjen i 2021. 

For informasjon om parken se tusenfryd.no

Slik kjøper du billett til medlemspris:

For å kjøpe billetter til medlemspris må du sende en SMS med kodeord «tusenfryd» til 1963.

Du vil da motta en rabattkode som du bruker på tusenfryd.no når du kjøper billetter. Velg dato for når du ønsker å besøke parken. Rabattkoden gjelder for ett billettkjøp på inntil 10 billetter.

Husk at rabattkoden må benyttes innen 60 minutter og billettene må kjøpes på tusenfryd.no. Du kan ikke bruke rabattkoden i billettluken i parken. Medlemsbevis/medlemsappen må fremvises sammen med billetten ved inngangen til parken.

Smitteverntiltak

TusenFryd har i forbindelse med Covid-19 pandemien innført smitteverntiltak, slik at parken skal være trygg både for gjester og medarbeidere.

Tiltakene finner dere her. 

TusenFryd legger ut oppdatert informasjon på tusenfryd.no, og vi anbefaler at alle gjør seg kjent med informasjonen før ankomst.