Hopp til hovedinnhold

TusenFryd

Medlemmer i Usbl får kjøpt billetter til TusenFryd til svært god medlemspris. Gled deg til en tur i parken med flere nye attraksjoner i 2022.

Tusenfryd åpner lørdag 23. april. Kjøp billetter til medlemspris!

Usbl har et mangeårig samarbeid med TusenFryd og hver sesong får medlemmer kjøpt billetter til en svært god medlemspris. TusenFryd er Norges største fornøyelsespark som ligger på Vinterbo i ÅS kommune, 20 minutter fra Oslo.

Som medlem får du:

• 30 % rabatt på billetter kjøpt på tusenfryd.no i april, mai og juni. NB. Billettene må brukes i samme periode.

15 % rabatt på billetter kjøpt på tusenfryd.no i juli og august.

Rabatt gjelder kun på billettype fra 120 cm og oppover.

Rabatten til medlemmer kan ikke kombineres med andre tilbud.

For informasjon om parken se tusenfryd.no

Nye attraksjoner i 2022

I løpet av de neste tre årene skal store deler av TusenFryd oppgraderes betydelig, og flere nye attraksjoner skal bygges. Allerede i år åpnes det flere nye områder i parken. 

Det vi kan avsløre av nyheter for 2022 er blant annet en ny vannsklie! I tillegg åpnes «The Dungeon» - en labyrint med skumle opplevelser som virkelig får pulsen opp hos gjestene. Det vil også komme to helt nye temasoner. 

Den første nye sonen heter «Route 66» som er bygget som en småby nettopp langs den legendariske «Route 66». Nyheter her er blant annet en ny radiobil-arena og motorsykkelkarusell for barn, en ny trafikkskole, samt en utvidet og oppgradert «Rockburger» restaurant. 

I den andre nye sonen bygges «Expedition Lost Kingdom», et område hvor man begir seg ut på en eventyrlig oppdagelsesferd på ulike kontinenter. Her kommer det blant annet en helt ny berg- og dalbane for barn, samt andre spennende opplevelser og aktiviteter gjestene kan ta del i.

På sikt vil TusenFryd forvandles fra en tradisjonell fornøyelsespark til en temapark med nye soner. Flere og heftige attraksjoner skal også bygges i årene fremover. 

Slik kjøper du billett til medlemspris:

For å kjøpe billetter til medlemspris må du sende en SMS med kodeord «tusenfryd» til 1963.

Du vil da motta en rabattkode som du bruker på tusenfryd.no når du kjøper billetter. Velg dato for når du ønsker å besøke parken. Rabattkoden gjelder for ett billettkjøp på inntil 10 billetter.

Husk at rabattkoden må benyttes innen 60 minutter og billettene må kjøpes på tusenfryd.no. Du kan ikke bruke rabattkoden i billettluken i parken. Medlemsbevis må fremvises sammen med billetten ved inngangen til parken. Ditt medlembevis finner du på Min side.