Hopp til hovedinnhold

TusenFryd

Medlemmer i Usbl får kjøpt billetter til TusenFryd til svært god medlemspris. Gled deg til en tur i parken med flere nye attraksjoner i 2022.

Usbl har et mangeårig samarbeid med TusenFryd og hver sesong får medlemmer kjøpt billetter til en svært god medlemspris. TusenFryd er Norges største fornøyelsespark som ligger på Vinterbo i ÅS kommune, 20 minutter fra Oslo.

Som medlem får du:

  • 33 % rabatt på billetter kjøpt på tusenfryd.no i april, mai og juni. NB. Billettene må brukes i samme periode.
  • 18 % rabatt på billetter kjøpt på tusenfryd.no i juli og august.
  • 33 % rabatt på billetter kjøpt på tusenfryd.no september og oktober.

Rabatt gjelder kun på billettype fra 120 cm og oppover.

Rabatten til medlemmer kan ikke kombineres med andre tilbud.

For informasjon om parken se tusenfryd.no

Opplev en annerledes Halloween på TusenFryd!

Halloween er tiden for å skremme og bli skremt. I de siste 7 årene har TusenFryd pyntet deler av parken og etablert spennende og «skumle» opplevelser. I tillegg er det egne labyrinter hvor det lurer overraskelser rundt hvert hjørne. Alle skumle aktiviteter skjer i monstersonen. Så du behøver ikke å bli skremt hvis du ikke vil.

Les mer om Halloween på TusenFryd.

Slik kjøper du billett til medlemspris:

  1. Gå inn på tusenfryd.no
  2. Velg antall billetter og dato
  3. Legg inn kampanjekode

Kampanjekode for perioden juli – august: USBLTF22
Kampanjekode for perioden septemter – oktober: TFUSBL22

Rabattkoden gjelder for ett billettkjøp på inntil 10 billetter.

Du kan ikke bruke kampanjekoden i billettluken i parken. Medlemsbevis må fremvises sammen med billetten ved inngangen til parken. Ditt medlembevis finner du på Min side. 

Nye attraksjoner i 2022

I løpet av de neste tre årene skal store deler av TusenFryd oppgraderes betydelig, og flere nye attraksjoner skal bygges. Allerede i år åpnes det flere nye områder i parken. 

Det vi kan avsløre av nyheter for 2022 er blant annet en ny vannsklie! I tillegg åpnes «The Dungeon» - en labyrint med skumle opplevelser som virkelig får pulsen opp hos gjestene. Det vil også komme to helt nye temasoner. 

Den første nye sonen heter «Route 66» som er bygget som en småby nettopp langs den legendariske «Route 66». Nyheter her er blant annet en ny radiobil-arena og motorsykkelkarusell for barn, en ny trafikkskole, samt en utvidet og oppgradert «Rockburger» restaurant. 

I den andre nye sonen bygges «Expedition Lost Kingdom», et område hvor man begir seg ut på en eventyrlig oppdagelsesferd på ulike kontinenter. Her kommer det blant annet en helt ny berg- og dalbane for barn, samt andre spennende opplevelser og aktiviteter gjestene kan ta del i.

På sikt vil TusenFryd forvandles fra en tradisjonell fornøyelsespark til en temapark med nye soner. Flere og heftige attraksjoner skal også bygges i årene fremover.