Hopp til hovedinnhold

TusenFryd

Medlemmer i Usbl får hver sesong kjøpt billetter til TusenFryd til en svært god medlemspris. TusenFryd åpner lørdag 12. juni.

Hurra! Endelig kan TusenFryd åpne. Kjøp billetter til medlemspris!

Parken åpner lørdag 12. juni. Mer informasjon om åpningen finner dere her.

Usbl har et mangeårig samarbeid med TusenFryd og hver sesong får medlemmer kjøpt billetter til en svært god medlemspris. TusenFryd er Norges største fornøyelsespark som ligger på Vinterbo i ÅS kommune, 20 minutter fra Oslo. For informasjon om parken se tusenfryd.no

Billetter til medlemspris kan du kjøpe allerede nå. NB! Rabatten til medlemmer kan ikke kombineres med andre tilbud.

Som medlem betaler du:

• Kr 320 i mai og juni

• 25 % rabatt på ordinære priser i juli og august

• Kr 270 i september og oktober

Slik kjøper du billett til medlemspris:

For å kjøpe billetter til medlemspris må du sende en SMS med kodeord «tusenfryd» til 1963.

Du vil da motta en rabattkode som du bruker på tusenfryd.no når du kjøper billetter. Velg dato for når du ønsker å besøke parken. Rabattkoden gjelder for ett billettkjøp på inntil 10 billetter.

Husk at rabattkoden må benyttes innen 60 minutter og billettene må kjøpes på tusenfryd.no. Du kan ikke bruke rabattkoden i billettluken i parken. Medlemsbevis/medlemsappen må fremvises sammen med billetten ved inngangen til parken.

Smitteverntiltak

TusenFryd har i forbindelse med Covid-19 pandemien innført smitteverntiltak, slik at parken skal være trygg både for gjester og medarbeidere.

Tiltakene finner dere her. 

TusenFryd legger ut oppdatert informasjon på tusenfryd.no, og vi anbefaler at alle gjør seg kjent med informasjonen før ankomst.