Hopp til hovedinnhold

TusenFryd

Medlemmer i Usbl får hver sesong kjøpt billetter til TusenFryd til en svært god medlemspris.

Kjøp billetter til medlemspris!

Usbl har et mangeårig samarbeid med TusenFryd og hver sesong får medlemmer kjøpt billetter til en svært god medlemspris. TusenFryd er Norges største fornøyelsespark som ligger på Vinterbo i ÅS kommune, 20 minutter fra Oslo. For informasjon om parken se tusenfryd.no

Som medlem betaler du:

• Kr 320 i mai og juni

• 25 % rabatt på ordinære priser i juli og august

• Kr 270 i september og oktober

NB! Rabatten til medlemmer kan ikke kombineres med andre tilbud.

Halloween på TusenFryd

Opplev en annerledes Halloween på TusenFryd: 2. – 10. oktober (alle dager), samt  16., 17., 23., 24., 30. og 31. oktober. 

Halloween er tiden for å skremme og bli skremt. I de siste 6 årene har TusenFryd pyntet deler av parken og etablert spennende og «skumle» opplevelser. Dette har blitt svært godt tatt imot av små og store gjester. Mange har begynt å delta i feiringen i egne kostymer, utkledninger og sminke.  

Deler av parken blir pyntet med gresskar og halm. I tillegg er det egne labyrinter hvor det lurer overraskelser rundt hvert hjørne. 

Les mer om Halloween på TusenFryd her.

Slik kjøper du billett til medlemspris:

For å kjøpe billetter til medlemspris må du sende en SMS med kodeord «tusenfryd» til 1963.

Du vil da motta en rabattkode som du bruker på tusenfryd.no når du kjøper billetter. Velg dato for når du ønsker å besøke parken. Rabattkoden gjelder for ett billettkjøp på inntil 10 billetter.

Husk at rabattkoden må benyttes innen 60 minutter og billettene må kjøpes på tusenfryd.no. Du kan ikke bruke rabattkoden i billettluken i parken. Medlemsbevis/medlemsappen må fremvises sammen med billetten ved inngangen til parken.

Smitteverntiltak

TusenFryd har i forbindelse med Covid-19 pandemien innført smitteverntiltak, slik at parken skal være trygg både for gjester og medarbeidere.

Tiltakene finner dere her. 

TusenFryd legger ut oppdatert informasjon på tusenfryd.no, og vi anbefaler at alle gjør seg kjent med informasjonen før ankomst.