Vi opplever tekniske problemer. Betalingsstatus for felleskostnader kan være påvirket av dette. 

Hopp til hovedinnhold

Kistefos

Kistefos kan by på arkitektur i verdensklasse, industrihistorie, kunstutstillinger og en imponerende skulpturpark i naturskjønne omgivelser.

Spennende museumsbesøk hos Kistefos

Legg turen til Kistefos på Jevnaker. Usbl-medlemmer får 20 % rabatt på alle type billetter (gjelder ikke guidet tur) hos Kistefos. Barn til og med 16 år går gratis!

Husk å vise medlemsbeviset når du kjøper billett for å få rabatt.

Velkommen til en ny sesong

29. april åpner dørene til en ny sesong på Kistefos!

Kistefos er en unik kulturdestinasjon, vakkert beliggende langs Randselva på Jevnaker, kun én time fra Oslo. Her kan du oppleve arkitektur i verdensklasse, industrihistorie, skiftende kunstutstillinger og en imponerende skulpturpark med 50 skulpturer av internasjonalt anerkjente kunstnere i naturskjønne omgivelser. Det nye signaturbygget The Twist har høstet en rekke priser og nominasjoner for sitt spektakulære design og er omtalt som en «must-see cultural destination» av The New York Times.   

Nyttig informasjon:

Midt i skulpturparken, i hjertet av Kistefos, er vår hyggelige kaféplass. Her finner du også museumsbutikken, toaletter og en lekeplass for barna.

All serveringen er basert på lokalprodusert mat fra Øvre Kjekshus Gård. Varme og kalde småretter er laget av kjøtt, ost og grønt fra gården, samt lokalt elgkjøtt fra Kistefos Vilt.

Museumsbutikken Smia legger vekt på flott design og god kvalitet. Her finner du alt fra interiørartikler og smykker, til kunstbøker, leker og godteri, kaffe og te. Flere av produktene er laget av kunstnere og håndverkere fra nærområde, og vi har lagt vekt på å tilby fine ting som du ikke finner alle andre steder. Glem heller ikke å ta med deg noe gode matvarer fra lokale leverandører. I museumsbutikken er det lett å finne den perfekte gaven!

Les mer på kistefosmuseum.

Foto: Visit Innlandet