Hopp til hovedinnhold

Ragn-Sells

Som medlem i Usbl får du blant annet 12 % rabatt på container-leie og på kjøp og henting av SmartBag avfallssekk.

Kvinner som kaster avfall i en Ragn-Sells søppelcontainer.

12 % rabatt i nettbutikk for containerutleie

Som Usbl-medlem får du 12 % rabatt på leie av container til fastpris for blandet avfall, og opptil fire dager leietid. Du får også 12 % rabatt på kjøp og henting av SmartBag avfallssekk. 12 % rabatt gjelder kun dersom du bestiller i Ragn-Sells nettbutikk for containerutleie.

Slik får du rabatt:

Oppgi koden "USBL" i felt for rabattkode i din handlekurv, etter at du har valgt produkt/tjeneste. Du må også oppgi ditt medlemsnummer ved bestilling. Medlemsnummeret registrerer du i notatfeltet under "Bekreftelse av ordre". Du kan også bestille ved å ringe Ragn-Sells på telefon 22 80 08 00, eller sende e-post til kundesenter@ragnsells.no. Da vil du kun få 10 % rabatt.

E-postadresse for faktura i nettbutikk

Under "Min side/Fakturaadresse" i Ragn-Sells sin nettbutikk kan du legge inn en egen e-post for faktura, dette sikrer at fakturaen sendes rett til fakturamottak. Fakturaer sendes til denne e-postadressen, og annen info til e-postadressen som er definert under «Min side/Personlige opplysninger».

Ragn-Sells startet i 1989 i Oslo, og er nå en landsdekkende totalleverandør av tjenester knyttet til innsamling, transport og behandling av restprodukter- og avfall. Ragn-Sells har strenge krav til miljøriktig avfallshåndtering og gjenvinning. Usbl har et mangeårig samarbeid med Ragn-Sells som boligselskaper vi forvalter har hatt glede av. Vi har også et tilbud medlemmene kan benytte seg av, uavhengig av om boligselskapet er forvaltet av Usbl. Det er tilstrekkelig å være medlem av Usbl.

www.ragnsells.no