Hopp til hovedinnhold

Kinoklubben

Bli medlem i Kinoklubben og få halv pris på flere gode kinofilmer.

Halv pris på kino med Kinoklubben

Nå får du som Usbl-medlem ett års medlemskap i Kinoklubben til kun kr. 99,- (ord. pris 149,-).

For nye medlemmer har vi også to medlemskap for prisen av ett!

Logg deg inn på Min side for å finne rabattkoden og link til innmelding i Kinoklubben. 

Medlemskap i Kinoklubben gir halv pris på minst 10 utvalgte filmer i året, og gjelder på over 100 kinoer i hele landet.

Denne våren og sommeren kan du se den romantiske komedien «Andre akt» med Rolf Lassgård og Lena Olin fra 5. mai , og den lett satiriske og stjernespekkede filmen «Barbie» fra 21. juli på din lokale kino.

31. mars kom også den romantiske komedien What’s Love Got To Do With It på din lokale kino.

Premiere 5. mai: Andre akt

Rolf Lassgård («En mann ved navn Ove», «Exit») spiller den selvopptatte og eksentriske skuespilleren Harald, som etter et slag må ha hjelp for å trene seg opp igjen. Hans motspilller Lena Olin er virkelig en superstjerne, og har spilt i filmer som «Sjokolade» og «Tilværelsen uutholdelige letthet». Her gjør hun comeback i svensk sammenheng, i rollen som Haralds fysioterapeut Eva. Samspillet mellom de to er fantastisk, og vi får oppleve en velskrevet historie om vennskap, livsglede og håp. Og om at livet fremdeles har mye å by på selv om man har passert 65.

Premiere 21. juli: Barbie

I sommer kommer filmen om et av verdens største ikoner, nemlig Barbie-dukken. Det blir både rålekkert og skikkelig morsomt! Manusforfatter og regissør er Oscar-nominerte Greta Gerwig, som tidligere har stått bak filmer som Little Women og Lady Bird. Dette er ikke en film for barn, men et ironisk og komisk skråblikk - for alle oss som har vokst opp med det rosa Barbie- og Ken-universet. Med Margot Robbie og Ryan Gosling på toppen av en stjernepekket rolleliste blir dette en garantert sommerhit på alle landets kinoer!

Betingelser:

Medlemskapet gjelder i ett år fra innmeldingsdato. Fornyelser skjer årlig til kr. 149,-, men fornyelsen kan når som helst kanselleres på MIN SIDE når du er innlogget på kinoklubb.no.