Hopp til hovedinnhold

Kinoklubben

Bli medlem i Kinoklubben og få halv pris på flere gode kinofilmer.

Halv pris på kino med Kinoklubben!

Nå får du som Usbl-medlem ett års medlemskap i Kinoklubben til kun kr. 99,- (ord. pris 179,-).

For nye medlemmer har vi også to medlemskap for prisen av ett!

Logg deg inn på Bonabo for å finne rabattkoden og link til innmelding i Kinoklubben. 

Medlemskap i Kinoklubben gir halv pris på minst 10 utvalgte filmer i året, og gjelder på over 100 kinoer i hele landet.

 

Premiere 15. september: Mord i Venezia

«Mord i Venezia» er et overnaturlig thriller-mysterium basert på en av bøkene om den berømte detektiven Hercule Poirot av Agatha Christie, og følger Mord på Orientekspressen og Mord på Nilen. Det er etterkrigstid, og Hercule Poirot har pensjonert seg og lever i selvpålagt eksil i en av verdens mest glamorøse byer, Venezia. På halloween deltar han litt motvillig på en spirituell seremoni der det forsøkes å komme i kontakt med de døde, i et forfallent og hjemsøkt palass. En av gjestene blir myrdet og Poirot kastes inn i en uhyggelig situasjon omgitt av skygger og hemmeligheter.

Premiere 15. september: Hør her’a

Noen familier lager bare kaos.

Endelig sommerferie! Det eneste tenåringen Mahmoud ønsker seg er en avslappende sommer uten mas. Men så kommer onkel Jj på besøk fra Pakistan. Og hvem tror du får ansvaret for å være hans Oslo-guide? Jo, Mahmoud selvfølgelig. Og ikke nok med det, lillebror Ali har en hemmelighet som snur hele tilværelsen på hodet. Sommerferieplanene går med andre ord ikke på skinner.. Hør her’a er en forfriskende, varm og rørende film som sender dine egne fordommer rett i fleisen på deg, og etterlater ingen uberørt.

Premiere 6. oktober: Sulis 1907

Filmen er inspirert av det som dannet utspringet for rettighetene de fleste arbeidere i Norge og Norden har i dag. Dette er et mektig, historisk drama fra Nils Gaup, som også regisserte tidenes første Kinoklubb-film, «Birkebeinerne».

Det gikk vilt for seg i gruvebyen Sulis. Kobbergruvene i den iskalde fjellheimen var blant de største og mest nådeløse, og arbeiderne der levde under brutale forhold. Vi følger atten år gamle Konrad, og gjennom hans øyne får vi innblikk i de enorme og usolidariske forskjellene som rår. I 1907 får gruvearbeiderne nok, og med den sosialistiske aktivisten Helene Ugland i front, går de til kamp mot grådige gruveeiere.

Premiere 27. oktober: Past Lives

Dette er en følelsesladd og vakker film om alt som er, og alt som kunne blitt. «Past Lives» forteller historien om en gutt og en jente som vokser opp i Seoul. De er dypt knyttet sammen, men rives brutalt fra hverandre idet Noras familie emigrerer fra Sør-Korea til Canada.

Vennskapet glemmes for øvrig aldri, og mange år senere gjenopptar de kontakten via internett. Samtalen flyter lett og de lengter etter å møtes, men skjebnen vil det ikke slik denne gangen. Det må gå mange nye år før de to barndomsvennene treffes igjen, men hvem er de for hverandre nå? De gjenforenes omsider i New York, og her konfronterer de hverandre om skjebnen og kjærligheten, mens de sliter med å finne plass til de gamle følelsene i deres nå svært forskjellige liv.

Premiere 25. desember: Konvoi

«Konvoi» forteller en viktig del av Norges krigshistorie, som aldri før er blitt skildret på film. Filmen baserer seg på de dramatiske Murmansk-konvoiene som gikk i Nordishavet under andre verdenskrig.

Vi møter helt ordinære sjøfolk ombord på et norsk lasteskip. De er unge, uerfarne og redde, og blir tvunget til å kjempe et av de mest dramatiske oppdragene under andre verdenskrig. Med livet som innsats legger de ut på det som ble kalt «verdens verste sjøreise», og plutselig står de ansikt til ansikt med den tyske overmakten i det iskalde arktiske havet. Fra 1941 til 1945 ble mer enn fire millioner tonn krigsforsyninger sendt med Murmansk-konvoiene. 104 handelsskip ble senket, og mellom 1000 og 1500 sjøfolk ble drept.

Betingelser:

Medlemskapet gjelder i ett år fra innmeldingsdato. Fornyelser skjer årlig til kr. 179,-, men fornyelsen kan når som helst kanselleres på MIN SIDE når du er innlogget på kinoklubb.no.