Hopp til hovedinnhold
1033820944
Fritid
15 medlemsfordeler som gjør julen billigere
S
om medlem i Usbl gjør du julehandelen litt billigere i år. Sjekk 15 av våre medlemsrabatter på klær, sminke, lamper, friluftsutstyr og alt du trenger til hjemmet.
Estimert lesetid: ca. minutt(er)
20. november 2023

Bonus til bankkonto

Gjennom vårt fordelsprogram har Usbl-medlemmer mulighet til å samle bonus ved kjøp av varer og tjenester som er inkludert som medlemsfordeler. Du kan føre over opptjent bonus fra bonuskontoen, over til din egen bankkonto når det passer deg. 

PS! Sørg for at du har registrert bankkonto og gyldig betalingskort på Min side før du kaster deg over julegavehandelen.

Foto: Lindex

1. Ho-ho-ho og jul hos Lindex

Lindex er en populær og kjent klesbutikk, men visste du at Usbl har medlemsfordeler i nettbutikken? Hos Lindex finner du kvalitetsklær i en rimelig prisklasse for damer og undertøyskolleksjonene er laget for alle kvinnekropper. 

Barne- og babykolleksjonene har klær med de søteste og tøffeste detaljer for både gutter og jenter. Sjekk gjerne årets julekolleksjon!

Usbl-medlemsfordel hos Lindex:
7 % bonus på kjøp i nettbutikken.

1097885992

2. Lys under  juletreet fra Lampegiganten

Finner du ikke det du leter etter blant de 40.000 lampene og lysene hos Lampegiganten, da forstår vi ingenting. Nettbutikken er Europas førende innen belysning. Du finner lamper i alle stiler og varianter, både gulvlamper, taklamper, leselamper, bordlamper, utendørslamper og selvfølgelig et stort sortiment innen julelys. 

Usbl-medlemsfordel fra Lampegiganten:
5 % bonus på alle kjøp i nettbutikken.

3. Pet XL har gaver til verdens beste venner

Vi vet at mange av våre medlemmer har hund, katt eller andre kjæledyr. Med vårt samarbeid med kjeden PetXL kan utleggene på utstyr og dyrefôr bli litt mindre. Og ønsker du å pakke inn en liten gave til familiens firbente medlem, har PetXL et stort utvalg av leker til hunder og katter.

Usbl-medlemsfordel hos PetXL:
5 % bonus i PetXL-butikker på alt av utstyr og fôr til alle typer kjæledyr.

4. Ut på tur med gave fra Jakt & Friluft

I nettbutikken Jakt & Friluft finner du det meste som trengs for jakt og fiske, eller kun når du er på tur for turens skyld. Her er det blant annet flust av stenger og sneller til den drevne hobbyfiskeren og enkle fiskesett til den som ikke har snøring på fiskeutstyr annet enn at hen har lyst til å prøve. Nettbutikken har også et svært stort sortiment av alt som trengs til jakten.

Er du på utkikk etter en julepresang til en naturelsker som kanskje bare vil ut på tur, finner du et godt utvalg av ryggsekker, soveposer, kokeutstyr, kniver, lykter, telt og annet utstyr for en god tur.

 

Usbl-medlemsfordel hos Jakt & Friluft: 
5 % bonus på alt du handler i nettbutikken.

5. Nyttige og handy gaver fra Montér

Verktøy er populære gaver for både herr handyman og fru handywoman, og hos Montér kan du finne gaven som virkelig kommer til nytte.

Usbl-medlemsfordel hos Montér:
Opptil 5 % bonus på alt du handler, også tilbudsvarer, i tillegg til 5 % rabatt på ordinære varer. Gjelder i utvalgte byggevarehus. 

6. Hudpleie fra øverste hylle fra Apotekhjem

Hos Apotekhjem får du ikke bare bonus på kjøp av plaster og hodepinetabletter. Nettapoteket har også pleieprodukter til ansikt, kropp og hår fra kjente merker. Her finner du garantert presanger til alle i familien. Hva med et godt ansiktsserum til svigermor, hudpleie til tenåringssønnen og en deilig bodylotion til bestevenninnen?

Sjekk utvalget fra blant annet Vichy, Darphin, REN, CeraVe og Bioderma. Merkene Avène, La Roche-Posay, Aco og Cosmica har mild hudpleie som også kan benyttes på sensitiv hud.

Usbl-medlemsfordel hos Apotekhjem.no:
7 % på alle kjøp på nettet, med unntak av reseptvarer.

 

7. Sminke og alt til hår og hud fra BliVakker

Hos BliVakker.no, Norges største skjønnhetsbutikk på nett, finner du det aller meste av hudpleie, hårprodukter, sminke og kroppspleie. Nettbutikken har over 400 merker og produkter til både menn og kvinner, blant dem YSL, Lancôme, Biotherm og Guerlain. Bestill i dag, så har du julegavene klare om 1-3 dager.

 

Usbl-medlemsfordel hos BliVakker:
4 % på alt du handler.

8. Bubbleroom - for women only!

Finn fine klær på nett! Bubbleroom har hele garderoben, fra topp til tå, og du kan velge mellom en rekke kjente merker: Marc Jacobs, Inuikii, Gant og byTiMo er bare noen få av dem. 

For deg som synes det er vanskelig å gi bort et plagg, kan fint tilbehør være gode gavetips. Bubbleroom har blant annet skjerf, vanter, luer, smykker og vesker i sortimentet. 

PS! Er du på jakt etter en festkjole til juleselskapet, finner du et digert utvalg i nettbutikken. Bubbleroom curve har også mange kjempelekre kjoler i store størrelser.

Usbl-medlemfordel hos Bubbleroom:
4 % bonus på alle kjøp.

9. Trendy med julegaver fra Fretex

Julegaver fra Fretex er godt for både julegavebudsjettet og for kloden vår. Dessuten er gjenbruk hot! Og brukte julegaver er for lengst omfavnet av unge og bevisste forbrukere. Og det er jo moro å gå på skattejakt og finne presangen som passer akkurat til noen du er glad i.

Hos Fretex kan du finne unike klesplagg, vesker og smykker, retro interiør med mer.

Usbl-medlemsfordel hos Fretex:
5 % bonus på alt du handler i Fretex sine egeneide butikker (ikke på nett).

10. Street wear og sneakers fra Munk Store

Nettbutikken Munk Store med sine mer enn 50 merker, er rene godtebutikken for deg som er interessert i avslappet og casual mote. Butikken er dansk, og du finner også mange danske kvalitetsmerker her, slik som H2O, RAINS, Maria Black og Ganni. Munk Store har klær og sko til både kvinner, menn og barn. 

Er du glad i å løpe, kan du sjekke ut treningsklær og joggesko i nettbutikken. Til løpere byr Munk Store på løpesko fra New Balance og Saucony. I tillegg finner du et godt utvalg av løpejakker, løpetrøyer, treningsbukser og tilbehør.

 

Usbl-medlemfordel hos Munk Store:
5 % bonus på alle kjøp.

11. Gaver til kjøkkenbruk fra TilBords

Er du på jakt etter kjøkkenutstyr og kjøkkeninteriør? Hos TilBords finner du det meste til matlaging og borddekking. Butikkene er et skattkammer for deg som leter etter julegaver til den som har alt, til vertskapet, venninner, bakeentusiasten og hobbykokken.

Print

Usbl-medlemsfordel hos Tilbords:
5 % bonus på alle kjøp, også tilbudsvarer. Gjelder kun kjøp i butikk.

12. Pynt og dekor fra Fagmøbler

Hos den landsdekkende møbelkjeden Fagmøbler finner du møbler som er laget for å passe i norske hjem, både innendørs og utendørs. Det er ikke alle som gir bort en sofa til jul, men Fagmøbler har selvfølgelig alt av interiør som skaper stemning i hjemmet, og som er perfekte julegaver. Sjekk for eksempel årets juleprodukter, dekor og pynt, kjøkkentilbehør som kan spises og coffee table books.

Usbl-medlemsfordel hos Fagmøbler:
10 % rabatt på ordinære varer og 5 % bonus på alle kjøp, også tilbudsvarer. Fordelen gjelder i 33 utvalgte butikker fra Kristiansand i sør til Alta i nord.

Foto: Bohus

13. Julestemning til deg fra Bohus Lillehammer

Møbelkjeden Bohus sparer ikke på juleeffektene. Lysestaker, julelys, lykter og julepynt setter deg i stemning. Bohus har mange flotte gaver til både familie og venner og som alle har bruk for. Sjekk for eksempel utvalget av pledd og puter, dunpledd, vaser, stormlykter og dekor.

Usbl-medlemskap hos Bohus:
5 % bonus på hele kjøpet hos Bohus Lillehammer.

Foto: Hadeland Glassverk

14. Julegaver og førjulstid på Hadeland Glassverk

Kom i skikkelig julestemning hos Hadeland Glassverk, en kjempefin destinasjon for hele familien nå i førjulstiden. Ikke bare kan du gjøre unna hele julegavehandelen i de mange butikkene. Det er også opplevelser og arrangementer å få med seg, og mange av dem vil vekke begeistring hos barna, blant annet Øisteins Juleblyant med verksted og show. Og du treffer så klart julenissen og hjelperne hans på glassverket.

HG Sentrert Sort_R

Usbl-medlemsfordel hos Hadeland Glassverk:
5 % bonus på alle kjøp og 10 % rabatt på ordinære kjøp med unntak av matservering og lampebutikken.

15. Jul på Thorbjørnrud Hotell

Har du tenkt deg til Hadeland Glassverk? Hvorfor ikke ta en overnatting eller to på Thorbjørnrud Hotell. Det ligger idyllisk til ved Randsfjorden og du rusler bort til glassverket på noen få minutter. 

Hotellet er kjent for å ha en svært god restaurant med matopplevelser laget av lokale råvarer.

 

Usbl-medlemskap hos Thorbjørnrud Hotell:
Opptil 25 % rabatt på oppholdet.

Forkjøpsrett i julegave

Gaven som virkelig vil komme til nytte for barna, er et medlemskap i Usbl. Det kan gjøre det enklere å komme seg inn på boligmarkedet den dagen poden skal skape sitt eget hjem. Som Usbl-medlem har man forkjøpsrett på over 90 000 boliger i store deler av landet. Fordi man tjener opp ansiennitet fra første dag, vil gavemedlemskapet bli mer verdt for hvert år. 

For barn under 18 år koster selve innmeldingen 300 kroner, deretter er det gratis fram til 18-årsdagen. For andre koster et medlemskap 300 kroner i innmelding og deretter 300 kroner årlig.

Forkjøpsretten

Som medlem i Usbl har du forkjøpsrett ved kjøp av boliger i store deler av landet.

Inspirasjon og tips