Hopp til hovedinnhold

Fretexboksen – bærekraftig tøyinnsamling

Vil ditt borettslag eller sameie være med på å støtte Felsesarmeens sosiale arbeid for mennesker som har det vanskelig og samtidig bidra til et bedre miljø?

Fretex har mange Fretexbokser som tripper etter å få komme til et borettslag eller sameie. 

Boksen er ganske pene å se på, synes vi. Den inneholder en sensor, så når den begynner å fylles opp, kommer vi og tømmer. Når vi er innom og hilser på boksen, sørger vi samtidig for at det er pent og ryddig rundt boksen.

Hvorfor si ja til Fretexboksen?

  • For å støtte Frelsesarmeens sosiale arbeid. Mange i Norge har det dessverre vanskelig, og Frelsesarmeen har tilbud om mat, klær og fellesskap for de som trenger det. Fretexboksen bidrar både med klær og med finansiering av sosialt arbeid da 10 % av bruktinntekten går til slike formål.

  • For å bidra til et bedre miljø. Gjenbruk er noe av det smarteste vi kan gjøre med klær og tilbehør som allerede finnes. Det noen ikke skal bruke mer, står på noen andres ønskeliste. Jo mer som gjenbrukes, jo mindre nytt blir produsert.

Hvordan si ja til en Fretexboks?

Ta kontakt med  kundeansvarlig for USBL borettslag og sameier:

Happy-Tom Christiansen
mobil: 922 61 253
e-post: happytom.christiansen@fretex.no

Fretex sentralbord: 23 68 11 70  hei@fretex.no eller klikk her for kontaktskjema

Vi vil ta en prat om hva som passer for deres borettslag. Er det ikke plass til tøyinnsamlingsboks, har vi også andre løsninger.

Hvis dere sier ja til å ta imot en Fretexboks, og det ikke går slik dere hadde tenkt, er det bare å ta kontakt med oss. Vi kommer raskt og ordner opp. Det er viktig for Fretex at samarbeidet fungerer godt og at dere og Fretexboksen har det bra sammen.

 

Se hva som skjer med klærne som gis til Fretex!        

Les mer om Frelsesarmeens sosiale arbeid        

Les mer om Usbl-medlemmers fordel hos Fretex