Hopp til hovedinnhold

Thorbjørnrud hotell

Som medlem i Usbl får du 25 % rabatt på ordinær pris.

Thorbjørnrud Hotell ligger idyllisk til ved Randsfjorden med gangavstand til Hadeland Glassverk. Her kan både store og små se glassblåserne i aksjon eller blåse sitt eget glass, og oppleve utstillinger, spennende butikker og spisesteder syv dager i uken.

Med Randsfjorden Badepark som nærmeste nabo er det ideelt for barnefamilier på sommerstid (åpent t.o.m. 22. august) i tillegg til at det er kort vei gokartbane og Kistefos Museum. Vi strekker begrepet «å lage mat» litt lengre enn andre hoteller, vi bruker lokale råvareleverandører, har et eget hotellbryggeri og kjøkkenhage. Thorbjørnrud hotel er derfor perfekt for deg som enten vil oppleve kunst, gode matopplevelser eller bare noen rolige dager.

Usbl-medlemmer får 25 % rabatt på ordinær pris. Gjelder alle romtyper (ikke glamping telt). Rabatten gjelder ikke overnatting fra søndag til mandag. 

Legg inn koden "usbl" og rabatten vil fremkomme. 

Les mer og bestill rom på hotellets hjemmesider

Hotellet har en forkjærlighet for god mat og godt drikke. Vi bruker lokale råvareleverandører, har et eget hotellbryggeri og kjøkkenhage utenfor hotellet.
Thorbjørnrud Hotell tilbyr en rekke matkurs, smakinger og foredrag knyttet til mat og norsk matkultur.