Hopp til hovedinnhold

Thorbjørnrud hotell

Som medlem i Usbl får du 25 % rabatt på overnatting hos Thorbjørnrud hotell, i tillegg til 5 % bonus på alt hotellet tilbyr!

Bare en times kjøretur fra Oslo, eller en 45-minutters kjøretur fra Gardermoen, ligger Thorbjørnrud Hotell ved vakre Randsfjorden med Hadeland Glassverk som nærmeste nabo. Med komfortable rom og plass til opptil 164 gjester, tilbyr hotellet en rekke eksklusive fasiliteter og opplevelser. Hotellet tilbyr også familierom og hunden din er hjertelig velkommen.

Som medlem i boligbyggelaget får du 5 % bonus på alt hotellet tilbyr, dette gjelder blant annet overnatting, mat og drikke. I tillegg får du 25 % rabatt på overnatting på ordinær pris. Husk å betale med det bankkortet du har registrert på Min side hos boligbyggelaget for å få bonus.

Bestilling og bonus

Bestilling av overnatting kan gjøres på Thorbjornrudhotell.no. Benytt rabattkode: BBL25. Medlemsbevis må fremvises for verifisering av rabatt ved betaling på hotellet. Husk å betale med det bankkortet du har registrert i Bonabo for å få bonus.

  • 5 % bonus
  • 25 % rabatt
  • Rabattkode: BBL25
  • Medlemsbevis fremvises ved betaling på hotellet for verifisering av rabatt

Les mer og bestill rom på hotellets hjemmesider

Hotellet har en forkjærlighet for god mat og godt drikke. Vi bruker lokale råvareleverandører, har et eget hotellbryggeri og kjøkkenhage utenfor hotellet.
Thorbjørnrud Hotell tilbyr en rekke matkurs, smakinger og foredrag knyttet til mat og norsk matkultur.