Hopp til hovedinnhold

Ny hage på bakken

Grønne lunger er viktig for å skape trivsel, tilhørighet og mulighet for avkobling, særlig når man befinner seg midt i byen. Vårt mål er at beboerne i Soria Hage virkelig skal føle seg hjemme. Boligprosjektet vil, foruten å ha en fin og anvendelig forhage, også få en fantastisk takterrasse. Herfra kan du nyte utsikten over byen. Forhagen blir grønn og frodig med plen og hekker. For å hindre innsyn til leilighetene som ligger på bakkeplan i første etasje, vil det bli plantet busker. 

Det er viktig for oss at også de minste skal trives godt. Vi lager derfor en lekeplass i utkanten av hagen, like ved den kommunale lekeplassen som allerede ligger her. Her skal barna kunne løpe fritt mellom de to lekeplassene. 

Ny hage på taket

Som beboer i Soria Hage har du så klart tilgang til den flotte takterrassen. Her vil du finne utedusj, solsenger, pergola, utekjøkken med grill, samt WC. Terrassen vil bli delt inn i soner ved hjelp av plantekasser. Grønne planter gjør takterrassen til et behagelig sted å slappe av på, i tillegg til å skape private sfærer. Fra takterrassen kan du glede deg over nydelig utsikt over byen. Her skal du kunne tilbringe hele dagen, uten å mangle noe!

Se 360 graders visning av takterrassen
Takhage A
Takhage B