Hopp til hovedinnhold

Usbl Romerike og Hadeland

Usbl er et av Norges største boligbyggelag med til sammen 12 kontorer fordelt på Østlandet. Vi har i dag over 115 000 medlemmer og forvalter 1 700 borettslag og sameier.

Sitter du i et styre eller skal du opprette et nytt borettslag eller sameie? 

Enten du sitter i et styre i dag, og vurderer å bytte forretningsfører, eller er i ferd med å etablere et nytt borettslag eller sameie har du kommet til rett sted. Vår lange erfaring og dedikerte medarbeider hjelper deg i denne prosessen!

Våre tjenester

 • Rehabilitering og vedlikehold
  Usbl Prosjekt er eksperter på vedlikehold og oppgradering av bygninger og uteareal, og leverer administrative tjenester fra start til slutt i alle typer prosjekter.
 • Vaktmester- og håndverkstjenester
  Usbl Boservice leverer vaktmester og håndverkstjenester for borettslag og sameier. De tar seg av regelmessig tilsyn av fellesareal og uteområder, og stiller opp på oppdrag ved behov.
 • Forsikring for borettslag og sameier
  Usbl har lang erfaring med å tilby forsikring til borettslag og sameier. Vi bistår styret med oppfølging av forsikringsavtaler og forsikringssaker.
 • Utleieboliger
  Utleieboliger i Lillestrøm – vi har 33 utleieleiligheter i Dampsagveien i Lillestrøm (rett ved Lillestrøm stasjon)
  Utleieboliger i Nittedal – vi har 16 utleieboliger i Grevlingveien i Hakadal (rett ved Varingskollen alpinsenter)

Kontakt oss

Åpningstider

Adresse:

Øvrige tjenester 

 • Delingstjenester for alt fra bil og sykkel til sportsutstyr
 • Forkjøpsrett på 90 000 boliger og medlemsfordeler med rabatt og bonus på kjente merkevarer

Kontaktpersoner

Marit Thomas

Regionleder Romerike og Hadeland

Arvid Guldberg

Avdelingsleder Boservice øst

Ronny Sollie

Avdelingsleder Usbl Prosjekt Romerike og Hadeland

Våre medarbeidere tar mer enn gjerne en prat med deg. Husk også at du kan alltid kontakte oss på usbl@usbl.no eller 22 98 38 00, så setter vi deg i kontakt med riktig person.

Med miljø og bærekraft på agendaen 

Usbl har et stort fokus på både å bygge og forvalte på en mest mulig bærekraftig måte. Vi skal redusere klimaavtrykket både i vår boligproduksjon, men også i måten boligene forvaltes på i ettertid. Derfor er vi opptatt av alt fra fossilfrie byggeplasser, til å legge til rette for flere sosiale fellesområder og delingstjenester. Vårt fokus er at det alltid skal være et godt sted å bo og leve i boligene vi bygger og forvalter.

Vi ønsker å tilby en helhetlig bo opplevelse, og har en visjon om å skape den beste bolig- og kundeopplevelsen for alle våre medlemmer og kunder

Kontakt oss

Åpnings- og besøkstider i forhold til smittevern. Våre kontorer har for tiden begrenset bemanning. Besøkende bes om å gjøre avtale på forhånd med en av Usbl’s ansatte, før de oppsøker våre kontor. Samtlige besøkende oppfordres til å overholde smitteverntiltak som bruk av håndsprit og munnbind når de oppholder seg i våre kontorlokaler. 

 

Åpningstider

Mandag til fredag: 08:30 - 15:30 

Adresser

 • Storgata 14, Lillestrøm – Kontoret er i 2. etg over Olivia restaurant, og har inngang ved enden av uteserveringen. Det tar 5 minutter å gå fra Lillestrøm stasjon. Det er bysykler rett utenfor kontorlokalene. Dersom du kommer med bil, er nærmeste parkeringshus Byhaven parkeringshus. 

Vår historie på Romerike

Usbl bygget sine første boliger på Romerike allerede på slutten av 60-tallet, nærmere bestemt Åsenhagen-feltet på Skedsmokorset. I 2015 etablerte vi kontor på Lørenskog og har siden den gang styrket vår tilstedeværelse på Romerike.  Vi har fått mange nye kunder, noe vi er svært takknemlige og glade for. I mai 2019 flyttet vi til Lillestrøm. Her fortsetter vi arbeidet med å gjøre enda flere kunder og medlemmer fornøyde. 

Vi er medlem av Kunnskapsbyen Lillestrøm og Lillestrøm Eiendomsforum. Dette er ett nettverk av eiendomutviklingsselskaper som er pådrivere for byutviklingen i Lillestrøm.

Våre sponsorat

Vi støtter lokale lag og foreninger og ønsker å være en støttespiller i nærmiljøet!