Hopp til hovedinnhold

Usbl Romerike og Hadeland

Vi har kontorer sentralt i Lillestrøm og Nittedal og bistår kunder i hele fylket.

Vår historie på Romerike

Usbl bygget sine første boliger på Romerike allerede på slutten av 60-tallet, nærmere bestemt Åsenhagen-feltet på Skedsmokorset. I 2015 etablerte vi kontor på Lørenskog og har siden den gang styrket vår tilstedeværelse på Romerike.  Vi har fått mange nye kunder, noe vi er svært takknemlige og glade for. I mai 2019 flyttet vi til Lillestrøm. Her fortsetter vi arbeidet med å gjøre enda flere kunder og medlemmer fornøyde. 

Vi er medlem av Kunnskapsbyen Lillestrøm og Lillestrøm Eiendomsforum. Dette er ett nettverk av eiendomutviklingsselskaper som er pådrivere for byutviklingen i Lillestrøm.

Sitter du i et styre, skal opprette et nytt borettslag/sameie eller trenger vedlikehold? 

Enten du sitter i et styre i dag, og vurderer å bytte forretningsfører, eller er i ferd med å etablere et nytt borettslag/sameie har du kommet til rett sted. Vår lange erfaring og våre dedikerte medarbeidere hjelper deg i denne prosessen!

I tillegg er Usbl Prosjekt eksperter på vedlikehold og oppgradering av bygninger og tilhørende uteareal og Boservice leverer vaktmestertjenester. 

Kontakt oss

Adresser og åpningstider

Kontakt oss gjerne!

Marit Thomas

Regionleder Romerike og Hadeland

Marit hjelper styret enten dere skal opprette et nytt borettslag/sameie, eller trenger hjelp med forretningsførsel og regnskap i et eksisterende. Marit kan også kontaktes vedrørende leie i Grevlingveien i Hakadal.

Arvid Guldberg

Avdelingsleder Boservice øst

Ta kontakt med Arvid for vaktmester og håndverkstjenester i borettslag og sameier. Boservice tar seg av regelmessig tilsyn av fellesareal og uteområder, og stiller opp på oppdrag ved behov.

Johan Haugseth

Avdelingsleder Usbl Prosjekt Romerike

Johan kan hjelpe styret i boligselskaper og andre byggeiere med planlegging og gjennomføring av vedlikehold og rehabilitering. Har dere felles varme-, kjøle- eller ventilasjonsanlegg, så bistår vi med alt fra feilsøking, optimalisering, rehabilitering og ombygning av slike anlegg.

Vi hjelper til med:

  • Forretningsførsel, regnskapstjenester og faste, årlige oppgaver.
  • Opprette borettslag eller sameie – etablering og seksjonering. 
  • Rehabilitering og vedlikehold av bygninger og utearel ved Usbl Prosjekt.
  • Vaktmester- og håndverkstjenester fra Usbl Boservice. 
  • Forsikring for borettslag og sameier oppfølging av forsikringsavtaler og forsikringssaker.
  • Utleieboliger. Vi har 33 utleieleiligheter i Dampsagveien i Lillestrøm og 16 utleieboliger i Grevlingveien i Hakadal.

Komplett kompetansehus

Usbl Romerike og Hadeland, med kontorer i Lillestrøm og Nittedal, har sterkt fokus på lokalkunnskap og høy kompetanse innen forvaltning og drift av boligselskaper.
Hos oss kan du også leie bolig.

Adresser

  • Storgata 14, Lillestrøm – Kontoret er i 2. etg over Olivia restaurant, og har inngang ved enden av uteserveringen. Det tar 5 minutter å gå fra Lillestrøm stasjon. Det er bysykler rett utenfor kontorlokalene. Dersom du kommer med bil, er nærmeste parkeringshus Byhaven parkeringshus. 
 

Med miljø og bærekraft på agendaen 

Usbl har et stort fokus på både å bygge og forvalte på en mest mulig bærekraftig måte. Vi skal redusere klimaavtrykket både i vår boligproduksjon, men også i måten boligene forvaltes på i ettertid. Derfor er vi opptatt av alt fra fossilfrie byggeplasser, til å legge til rette for flere sosiale fellesområder og delingstjenester. Vårt fokus er at det alltid skal være et godt sted å bo og leve i boligene vi bygger og forvalter.