Hopp til hovedinnhold

Usbl Lillestrøm

Vi er forretningsfører for i overkant 130 boligselskaper og har i overkant 6100 boliger til forvaltning på Romerike og Hadeland.

Usbl er etablert over hele Østlandet fordelt på 12 ulike kontorer. Våre medarbeidere tar mer enn gjerne en prat med deg. Husk også at du kan alltid kontakte oss på usbl@usbl.no eller 22 98 38 00 så setter vi deg i kontakt med riktig person. 

Her kan vi hjelpe deg med:

Det tar 5 minutter å gå fra Lillestrøm stasjon. Det er bysykler rett utenfor kontorlokalene. Dersom du kommer med bil, er nærmeste parkeringshus Byhaven parkeringshus.

Åpnings- og besøkstider i forhold til smittevern

Våre kontorer har for tiden begrenset bemanning. Besøkende bes om å gjøre avtale på forhånd med en av Usbl’s ansatte, før de oppsøker våre kontor. 

Samtlige besøkende oppfordres til å overholde smitteverntiltak som bruk av håndsprit og munnbind når de oppholder seg i våre kontorlokaler.

Kontakt oss

Åpningstider

Adresse:

Kontaktpersoner

Marit Thomas

Regionleder Romerike og Hadeland

Arvid Guldberg

Avdelingsleder Boservice øst

Ronny Sollie

Avdelingsleder Usbl Prosjekt Romerike og Hadeland

Vår historie

Usbl bygget sine første boliger på Romerike allerede på slutten av 60-tallet, nærmere bestemt Åsenhagen-feltet på Skedsmokorset. I 2015 etablerte vi kontor på Lørenskog og har siden den gang styrket vår tilstedeværelse på Romerike.  Vi har fått mange nye kunder, noe vi er svært takknemlige og glade for. 

I mai 2019 flyttet vi til Lillestrøm. Her fortsetter vi arbeidet med å gjøre enda flere kunder og medlemmer fornøyde.

Smittevern

Besøkende bes om å gjøre avtale på forhånd med en av Usbl’s ansatte. 

Her finner du oss