Hopp til hovedinnhold

Bo midt i smørøyet

22.03.2024

Hyggebo ligger i Ski, i Nordre Follo kommune, og tilhører den nye bydelen Ski Øst. At Ski Øst er et område det er verdt å sjekke ut og flytte til, er helt klart.

Beliggende i naturskjønne og grønne omgivelser er dette en kommune det er lett å trives i og bli glad i. Landskapet rundt preges av skog og åkre, samtidig som det er kort vei inn til Oslo sentrum.

Status for Hyggebo

16.02.2024

Vi jobber nå med plantegningene for leilighetene og rekkehusene, og målet er å få gode og funksjonelle planløsninger. I tillegg arbeider vi med illustrasjonene som viser de forskjellige boligene, byggene og fellesområdene.

Illustrasjonene skal bli så nøyaktige som mulig, slik at dere vil få et realistisk bilde av det ferdige boligprosjektet. Så snart illustrasjonene er klare, vil vi vise dem til dere.

Hyggebo vil legges ut for salg så fort vi har fått de nødvendige tillatelsene, samt at entreprenør er på plass.

Medlemsfordeler i Usbl

11.01.2024

Har du meldt deg inn i Usbl? Som medlem har du tilgang til en rekke medlemsfordeler. Du kan for eksempel få gode avtaler på strøm, forsikring og lån. Benytt gjerne medlemsfordelene våre mens vi utvikler Hyggebo.

Velkommen til nyhetssiden til Hyggebo

19.12.2023

Her vil vi jevnlig legge ut nyheter om boligprosjektet. Alle kan kjøpe bolig i Hyggebo, men medlemmer i Usbl har forkjøpsrett. Dersom du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så kan du sikre deg forkjøpsrett på disse boligene.