Hopp til hovedinnhold

Usbl Innlandet

Usbl er et av Norges største boligbyggelag med til sammen 12 kontorer fordelt på Østlandet. Vi har i dag over 115 000 medlemmer og forvalter 1 700 borettslag og sameier.

Våre kontorer i Lillehammer og Hamar

Vi har kontorer sentralt i Lillehammer og Hamar. Vi kan bistå kunder i hele Innlandet fylke.

Sitter du i et styre eller skal du opprette et nytt borettslag eller sameie? 

Enten du sitter i et styre i dag, og vurderer å bytte forretningsfører, eller er i ferd med å etablere et nytt borettslag eller sameie har du kommet til rett sted. Vår lange erfaring og dedikerte medarbeider hjelper deg i denne prosessen!

Kontakt oss

Åpningstider

Adresser

Med miljø og bærekraft på agendaen 

Usbl har et stort fokus på både å bygge og forvalte på en mest mulig bærekraftig måte. Vi skal redusere klimaavtrykket både i vår boligproduksjon, men også i måten boligene forvaltes på i ettertid. Derfor er vi opptatt av alt fra fossilfrie byggeplasser, til å legge til rette for flere sosiale fellesområder og delingstjenester. Vårt fokus er at det alltid skal være et godt sted å bo og leve i boligene vi bygger og forvalter 

Vi ønsker å tilby en helhetlig bo opplevelse, og har en visjon om å skape den beste bolig- og kundeopplevelsen for alle våre medlemmer og kunder

Pål Sjetne

Regionleder Innlandet

Jo Roger Bergheim

Avdelingsleder Usbl Prosjekt Innlandet

Kontakt oss gjerne!

Våre medarbeidere tar mer enn gjerne en prat med deg. Husk også at du kan alltid kontakte oss på usbl@usbl.no eller 22 98 38 00 så setter vi deg i kontakt med riktig person.

Vår historie i Innlandet 

Usbl bygde sine første boliger på Lillehammer i 1946 da under navnet Lillehammer og Omegn Boligbyggelag.  Siden har vi bygget mange boliger i hele Lillehammerregionen og Gudbrandsdalen.  Vi har også satt vårt preg på 2 OL-arrangementer ved å være med å bygge deltakerlandsbyene til disse arrangementene. 

Etter hvert har vi fått mange nye kunder i hele Mjøsområde.  I 2021 etablerte vi kontor på Hamar for å styrke vår tilstedeværelse i Innlandet, og for å følge opp vår allerede voksende kundemasse i dette område.

Våre sponsorat

Vi støtter Lillehammer Ishockeyklubb og Lillehammer Idrettsforening, og ønsker å være en støttespiller i nærmiljøet!