Hopp til hovedinnhold

Usbl Innlandet

Vi har kontorer sentralt i Lillehammer og Hamar og bistår kunder i hele Innlandet fylke.

Vår historie i Innlandet 

Usbl bygde sine første boliger på Lillehammer i 1946, da under navnet Lillehammer og Omegn Boligbyggelag.  Siden har vi bygget mange boliger i hele Lillehammerregionen og Gudbrandsdalen.  Vi har også satt vårt preg på 2 OL-arrangementer ved å være med å bygge deltakerlandsbyene til disse arrangementene. 

Etter hvert har vi fått mange nye kunder i hele Mjøsområdet.  I 2021 etablerte vi kontor på Hamar for å styrke vår tilstedeværelse i Innlandet, og for å følge opp vår allerede voksende kundemasse i dette området.

Sitter du i et styre, skal opprette et nytt borettslag/sameie eller trenger vedlikehold? 

Enten du sitter i et styre i dag, og vurderer å bytte forretningsfører, eller er i ferd med å etablere et nytt borettslag/sameie har du kommet til rett sted. Vår lange erfaring og våre dedikerte medarbeidere hjelper deg i denne prosessen!

I tillegg er Usbl Prosjekt eksperter på vedlikehold og oppgradering av bygninger og tilhørende uteareal. 

Kontakt oss

Adresser og åpningstider

Kontakt oss gjerne!

Pål Sjetne

Regionleder Innlandet

Pål hjelper styret enten dere skal opprette et nytt borettslag/sameie, eller trenger hjelp med forretningsførsel og regnskap i et eksisterende.

Jo Roger Bergheim

Avdelingsleder Usbl Prosjekt Innlandet

Jo Roger hjelper styret med å planlegge og gjennomføre vedlikehold og rehabilitering i borettslag eller sameie.

Vi hjelper til med:

  • Forretningsførsel, regnskap og faste, årlige oppgaver. Du kan være trygg på at økonomi og drift i ditt borettslag eller sameie gjøres på den beste måten.
  • Opprettelse av borettslag eller sameie – etablering og seksjonering. Vi hjelper utbyggere, entreprenører, meglere og advokater med hele, eller deler av, prosessen med å opprette borettslag og sameier.
  • Rehabilitering og vedlikehold. Usbl Prosjekt er eksperter på vedlikehold og oppgradering av bygninger og uteareal, og leverer administrative tjenester fra start til slutt i alle typer prosjekter.

Hva er sommeraktiviteten for deg?

Enten du er glad i lek, musikk eller kunst har vi noe for deg i medlemsprogrammet vårt! Som Usbl-medlem får du bonus og/eller rabatter på en rekke sommeraktiviteter. 

Med miljø og bærekraft på agendaen 

Usbl har et stort fokus på både å bygge og forvalte på en mest mulig bærekraftig måte. Vi skal redusere klimaavtrykket både i vår boligproduksjon, og i måten boligene forvaltes på i ettertid. Derfor er vi opptatt av alt fra fossilfrie byggeplasser, til å legge til rette for flere sosiale fellesområder og delingstjenester. Vårt fokus er at det alltid skal være godt å bo og leve i boligene vi bygger og forvalter