Hopp til hovedinnhold
Eiendom og økonomi
Nye boliger til både eie og leie på Hamar
V
il du leie, eller helst eie ny bolig? Ankerløkka Park og Telegrafen på Hamar – perfekt for deg som vil bo i byen, men samtidig ha naturen i umiddelbar nærhet. Mens Telegrafen har små og mellomstore leiligheter til leie, kommer Ankerløkka Park med bolig for deg som vil eie.
Estimert lesetid: ca. minutt(er)
15. januar 2024

Hamar er et knutepunkt i Innlandet. Her har du kort reisevei til de to andre mjøsbyene Gjøvik og Lillehammer, og det tar ikke lang tid å komme seg til verken flyplassen på Gardermoen eller Oslo. Med toget er du på flyplassen innen en time, og i Oslo sentrum på under halvannen time. Så bor du sentralt på Hamar, kan du leve helt eller nokså bilfritt om du ønsker det. Og tar du bilen, har du fine flerfeltsveier sørover.

Hamar har sykehus midt i byen, men om noen år vil det nye, moderne sykehuset stå klart en kort kjøretur nordover for byen.

Ankerløkka Park - sentrumsnært og rolig

Ønsker du å bli boende i Hamar, men vil downsize etter at barna har flyttet ut av huset? Kanskje dere er nyetablerte og vil finne en leilighet hvor det passer for en barnefamilie. Eller kanskje ønsker du å flytte inn i en ny og lettstelt bolig der du slipper både hagestell og snømåking? 

Da kan en av de ca. 130 nybygde leilighetene som kommer på Ankerløkka Park, helt sikkert passe for deg eller dere. 

Leilighetene fordeles på tre lave bygninger som danner et stort atrium med felles grøntområde og gårdsrom mellom seg. Det vil bli god avstand mellom byggene, og nesten alle leilighetene på Ankerløkka Park vil være enten gjennomgående eller vende inn mot gårdsrommet. 

De fleste gjennomgående leilighetene i prosjektet vil få balkong eller markterrasser på begge sider. 

3- og 4-roms leilighetene vil ha mulighet for å kjøpe garasjeplass, men i det daglige kan du faktisk la bilen stå. I umiddelbar nærhet finner du både kjøpesentre, matbutikker, apotek og helsetjenester. Bussen stopper rett ved Ankerløkka Park, men du kommer deg raskt rundt til bens eller på sykkel. 

Usbl samarbeider med lokal eiendomsutvikler

Utbyggingen av de nye boligene på Ankerløkka Park er et samarbeid mellom Usbl og Ø.M. Fjeld Utvikling, som er en lokal eiendomsutvikler på Østlandet. Etter at boligene står ferdig, vil Usbl forvalte byggene.

Ø.M. Fjeld Utvikling er en del av det familieeide ØMF-konsernet med røtter tilbake til 1948. De har blant annet stort fokus på trygge bomiljø og grønne nabolag.

 

Ankerløkka ligger i gangavstand til Hamar sentrum.

Har du spørsmål om Ankerløkka Park?

Ta kontakt med meglerne våre i dag!

Telegrafen - nye leiligheter til leie i sentrum

Leie av bolig er en god løsning for deg som kanskje vil «prøve» ut et område før du kjøper din egen bolig. Men det er også mange som leier mens de sparer seg opp egenkapital, eller kanskje du rett og slett liker friheten og fleksibiliteten ved å leie bolig.

I Sverres gate, midt i Hamar sentrum, ligger Telegrafen. Her leier Usbl ut 38 nyoppussede leiligheter. Utleieboligene er fra 21 til til 68 kvadratmeter og består av 1-roms med hems, 2-roms og 3-roms leiligheter, og på toppen av bygget har alle beboere tilgang på en stor felles takterrasse.

Sentrumsleilighetene er supre for både enslige, par, studenter og eldre som vil ha kort vei til alt de trenger av butikker, service og tjenester. Det er kun 300 meter til togstasjonen i Hamar og 200 meter til Høyskolen Innlandet.

Alle leilighetene har egen bod og sykkelparkering i kjelleren. Kjøkkenet kommer ferdig innredet og har både kjøleskap med fryseskap, induksjonstopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Leilighetene har baderomsinnredning, dusjhjørne, vegghengt toalett og varmekabler. I tillegg får du en ferdig garderobeløsning. Så her er det bare å flytte rett inn!

Akkurat som for ved kjøp av bolig, kommer Usbl-medlemmer foran i køen når de skal leie en leilighet i Usbls borettslag og sameier.

Lokalkontor på Hamar!

På kontoret vårt i Hamar sentrum kan du få svar på alt om våre boligprosjekt og tjenester for borettslag og sameier.

Alle leiligheter får tilgang til stor felles takterrasse, og det er felles uteområde i bakgården.
Bygget ligger i sentrum kun 300 meter fra jernbanestasjonen og 200 meter til Høyskolen Innlandet.

Kontakt oss!

Vurderer du å leie her eller har spørsmål om prosjektet?

Bli naboen til Hamars grønne lunge

Ankerløkka Park dekker mange behov for deg som ønsker å bo i nærheten av alt du trenger, men likevel vil bo rolig og skjermet mot bylarm. De nye boligene vil ligge i gangavstand til Hamar sentrum og med busstopp like utenfor. Nærmeste nabo er Ankerskogen, også kalt Hamars grønne lunge. Her finner du store friområder med skog og gressplener. Området er perfekt for å gå, jogge og sykle, og om vinteren blir det kjørt opp skiløyper her. 

I tilknytning til grøntområdet er det fotballbaner, frisbeegolfbane, Ankerskogen svømmeland og badeland, et stort treningssenter med innendørs tennisbaner og velværeavdeling.

Hamar - byen for barn og unge

Hamar er en passe stor by. Her er det gå- og sykkelavstand til det meste av skoler og aktiviteter. Fra Ankerløkka Park er det fem minutter å gå til Ankerløkken barnehage, og det er kun åtte minutter til Ankerskogen barnehage. Gåturen til barneskolen er på 15 minutter og det er en kort sykkeltur til ungdomsskole og videregående skoler.

For de minste må Hamar være verdens beste by! Her kan småbarnsfamilier velge å legge turen innom hele 50 store og små lekeplasser. I tillegg kommer klatreparken på Domkirkeodden, trampolinepark og et innendørs lekeland. 

For aktive barn er det et stort miljø for både håndball, fotball og ishockey i byen. Hamar har også fostret gode svømmere og stupere. Og for voksne og barn som liker seg i skog og mark, sommer eller vinter, er det mange skiløyper og stier å velge mellom nært Hamar. 

Men fenger ikke idrett, er det flust av andre tilbud. For eksempel tilbyr Hamar kulturskole kurs i dans, teater, musikk og kunst for barn og unge i alderen ett til 19 år.

PS! Hos BUA kan barn og unge låne utstyr til sport og fritid helt gratis. BUA i Hamar ligger i en gåavstand på 10 minutter fra Ankerløkka Park, og du sykler dit på et par. 

 

Nærhet til naturen

I Hamar ligger naturopplevelsene en gåtur eller kort sykkeltur unna. Det er fine turstier og bademuligheter langs Mjøsa og på Domkirkeodden, i tillegg til Ankerskogen. Alle steder har fine turveier.

Du har også kort vei med bil, eller sykkel, til naturreservatet Furuberget, Imerslundmarka og Vangsåsen med mange gode turmuligheter. 

Fra Gåsbu kan du ta fine turer innover på Hedmarksvidda både sommer og vinter. Her kjøres det opp skiløyper og du kan gå til flere hytter.

På Budor finner du skianlegg og kjelkebakke, og herfra kan du også gå på ski til Målia.

Kulturliv og festivaler på Hamar

For deg som liker å nyte livet på andre måter enn med tur- eller skisko på bena, har Hamar mye å tilby. Mjøsbyen har nemlig et rikt kulturliv med mange opplevelser og festivaler året rundt, for eksempel:

  • Festivalen Midt i matfatet med lokal mat
  • Datapartyet The Gathering
  • Fæbriks sy- og vintagefestival Fæbrikstad
  • Antikk, retro- og samlermarkedet hver vår og høst
  • Konserter med store artister i Vikingskipet
  • Hamar kulturhus og Hamar bibliotek med foredrag, konserter, kunstutstillinger og kulturaktiviteter for alle
  • Hamar Middelalderfestival på Domkirkeodden

Her er det med andre ord ingen grunn til å kjede seg!

Forkjøpsrett for Usbl-medlemmer

Bli medlem i Usbl i dag og kom foran i køen både for boligkjøp i Ankerløkka Park og leie av bolig i Telegrafen. Men forkjøpsretten stopper ikke her, selvfølgelig. Våre medlemmer har forkjøpsrett på over 90.000 boliger i hele landet. Det gjelder både for våre nye boligprosjekt og brukte boliger i Usbl’s borettslag og sameier. 

Inspirasjon og tips