Hopp til hovedinnhold

Vaktmestertjenester og håndverkstjenester

Usbl Boservice leverer vaktmestertjenester og håndverkertjenester for borettslaget og sameier. Vi tar oss av regelmessig tilsyn av fellesareal og uteområder, og stiller opp på oppdrag ved behov.

En hyggelig vaktmester fra Usbl som vinker.

Usbl Boservice utfører vaktmestertjenester og håndverkertjenester for borettslag, sameier og stiftelser. I samarbeid med et solid nettverk av fagfolk fra ulike bransjer tilbyr vi et bredt spekter av tjenester, fra rutinemessig vedlikehold av boliger og fellesareal til større vedlikeholdsmessige utbedringer.

Vi utfører alle våre oppdrag med kvalitet og flid til avtalt tid. Tjenestene tilpasser vi alltid etter ditt behov og ønsket tidsbruk. Gi deg selv tid til å gjøre noe annet og la Usbl Boservice organisere den daglige driften der du bor. 

Vaktmester og vaktmestertjenester

Vi har vaktmesteravdelinger og tilbyr vaktmestertjenester i Akershus, Buskerud, Østfold, Oslo og Vestfold. I disse områdene kan vaktmesterne hjelpe ditt borettslag, sameie eller stiftelse med plenklipping, gartnertjenester, snøbrøyting, avfallshåndtering, garasjerenhold, ettersyn av tekniske installasjoner som vann-, brann- og ventilasjonsanlegg eller andre tjenester du har behov for i hverdagen.

Vaktmesterne hjelper også gjerne den enkelte beboeren med mindre oppgaver som møbelmontering, småreparasjoner og oppheng av hyller eller liknende.

Håndverkere – Rørlegger, snekker, tømrer, flislegger, elektriker

Når ditt borettslag, sameie eller stiftelse har behov for håndverksfaglig hjelp til vedlikehold og oppussing, utbedring av forsikringsskader eller gjennomføring av mindre rehabiliteringsprosjekter, kan du kontakte Usbl Boservice i Buskerud og Vestfold.

Gi deg selv tid til å gjøre noe annet og la Usbl Boservice organisere den daglige driften der du bor.

Erik Testad

Leder Usbl Boservice

Tømrer og snekker

Vi har både tømrere og snekkere som kan hjelpe borettslag, sameier, stiftelser, bedrifter og privatpersoner med oppføring av bygg, oppussing og andre snekkertjenester. Vi tar på oss både store og små oppdrag, ute- og innendørs.

Flislegger og murer

Våre allsidige murere og flisleggere kan ta seg av alt utvendig og innvendig murer- og flisarbeid. Ett av våre mest populære oppdrag er flislegging av våtrom. Planlegger du å rehabilitere badet tar vi gjerne på oss hele jobben. Vi kan rive, gjenoppbygge, flislegge og montere baderomsutstyr. Når jobben er gjort tar vi oss selvsagt også av det gamle badet og alt av avfall.

Rørlegger

Rørleggerne våre har kunnskap og mulighet til å stille opp på de fleste forespørsler etter rørleggertjenester, enten det dreier seg om fornyelse av rør, installasjon av vannmålere, omlegging av vann og kloakk eller mer akutte tjenester, som for eksempel ved vannlekkasjer.