Hopp til hovedinnhold

Usbl Nøkkelen for styret

Styret utfører mange viktige oppgaver på vegne av borettslaget eller sameiet, noen mer tidkrevende enn andre. Med Usbl Nøkkelen og Unloc-appen reduserer styret tidsbruk og kostander relatert til nøkkeladministrasjon.

 • Aldri mer tapte nøkler
  Digitale nøkler kan ikke mistes, glemmes eller låses inne, og med Usbl Nøkkelen reduseres beboernes behov for unødvendige nøkkelkopier.
 • Enkel digital tilgang
  Med Usbl Nøkkelen kan styret sende permanent eller midlertidig, digital tilgang til en vaktmester, renholdmedarbeider, håndverker eller servicemedarbeider, uten å selv måtte være tilstede. 
 • Forenklet styrearbeid
  Usbl bistår styret med administrasjon av digitale nøkler ved eierskifte. Styret kan til enhver tid se antall digitale nøkler i omløp, og selv gjøre endringer i styreportalen ved behov. 
 • Én app for alle dører
  Med Usbl Nøkkelen og Unloc-appen får beboere en sømløs hverdag. Én app for alle dører - enten det er til oppgangsdøren, leiligheten, garasjen, postkassen eller boden.
 • Valgfritt supplement
  Usbl Nøkkelen er et praktisk supplement, og de som ønsker kan fortsatt bruke sine fysiske nøkler/brikker, akkurat som du kan logge inn i nettbanken med enten kodebrikke eller telefon. 
 • Økt sikkerhet – full kontroll
  Digitale nøkler kan ikke kopieres og må brukes fra nøkkelholderens personlige telefon. Dersom telefonen mistes kan man enkelt slette nøkkelen digitalt. Sikkerhet har høyeste prioritet, og all informasjon krypteres - tilsvarende rutinen i nettbanken din.
 • Reduserte drift- og vedlikeholdskostnader
  Digitale nøkler reduserer slitasje, senker behovet for dyre utskiftninger av nøkkelsylindere og har en forutsigbar lav abonnementskostnad. 
 • Fremtidens bosamfunn
  Med Usbl Nøkkelen tilrettelegger styret for digital adgang til leverandører, og en verdiskapende infrastruktur for hjemlevering og delingsøkonomi, som gjør hverdagen tryggere og enklere for alle.

Meld interesse

Som styremedlem kan du nå bestille Usbl Nøkkelen for ditt borettslag eller sameie. For at vi skal kunne levere en effektiv og god opplevelse av tjenesten er vi nødt for å kartlegge litt rundt hva dere har i dag og deres behov.

Spørsmål og svar

Hva er Usbl Nøkkelen?

Hvorfor digitale nøkler?

Hva med sikkerheten?

Kan man fortsatt bruke fysisk nøkkel?

Hva koster det å ha Usbl Nøkkelen for boligselskapet?

Koster det noe for den enkelte boligeier/beboer?

Hva må være på plass fysisk?

Hvem kan bruke tjenesten?

Hva skjer etter vi har meldt interesse?

Hva med leilighetsdørene?

Fungerer Usbl Nøkkelen på alle typer telefoner?