Hopp til hovedinnhold

Usbl Nøkkelen for beboere

Lei av å lete etter hvor nøklene dine er? Eller å være hjemme for å motta leveringen fra Kolonial eller Posten? Med Usbl Nøkkelen flytter vi nøkkelknippet over på mobilen!

 • Usbl Nøkkelen til privat dør
  Hvis styret har tilrettelagt for Usbl Nøkkelen i fellesdørene deres, kan du enkelt kjøpe en smartlås til din leilighet og dermed bruke Usbl Nøkkelen til å åpne flere dører. Det koster ingenting å bruke Usbl Nøkkelen.
 • Frihet
  I en tid hvor bruken av hjemlevering, hjemmehjelp og delingstjenester øker, er det en utfordring å måtte være fysisk hjemme til enhver tid for å slippe alle inn. Med digitale nøkler kan du sende midlertidig adgang til venner, familie, posten og håndverkeren uten og selv måtte være tilstede
 • Aldri mer tapte nøkler
  Slipp frustrasjonen med å lete etter, glemme eller miste nøkler. Med nøkkelen på mobilen har du alltid en digital kopi av din fysiske nøkkel i bakhånd.
 • Valgfritt supplement
  Usbl Nøkkelen er et praktisk supplement, og de som ønsker kan fortsatt bruke sine fysiske nøkler/brikker, akkurat som du kan logge inn i nettbanken med enten kodebrikke eller telefon.
 • Lavere kostnader
  Slipp unødvendige og dyre nøkkel- og nøkkelbrikkekopier. Del permanente eller midlertidige digitale nøkler med samboer, familie, barnevakt eller hjemmesykepleie - uten ekstra kostnad.
 • Økt sikkerhet
  Digitale nøkler kan ikke kopieres og må brukes fra nøkkelholderens personlige telefon. Dersom telefonen mistes, kan man enkelt slette nøkkelen digitalt. Sikkerhet har høyeste prioritet og all informasjon krypteres – tilsvarende rutinene i nettbanken din.
Med Usbl Nøkkelen får enkel tilgang til dine dører.

Spørsmål og svar

Hva er Usbl nøkkelen?

Hvorfor digitale nøkler?

Hva med sikkerheten?

Kan man fortsatt bruke fysisk nøkkel?

Hva koster Usbl Nøkkelen for den enkelte beboer?

Hva koster en digital lås til leiligheten, boden eller andre steder?

Hva må være på plass fysisk?

Hvem kan bruke tjenesten?

Fungerer Usbl Nøkkelen på alle typer telefoner?