Hopp til hovedinnhold

Rehabilitering og vedlikehold

Usbl Prosjekt er eksperter på vedlikehold og oppgradering av bygninger og uteareal, og leverer administrative tjenester fra start til slutt i alle typer prosjekter.

En hånd som reparerer et sprek i veggen.

Vedlikehold i borettslag og sameie

Med godt vedlikehold og en vedlikeholdsplan kan borettslaget og sameiet senke sine kostnader og spare penger.

Usbl Prosjekt består av ingeniører, takstmenn og håndverkere som har lang erfaring med vedlikeholdsplanlegging og prosjektledelse av byggeprosjekter for borettslag og sameier.

Usbl Prosjekt kan hjelpe deg med å utarbeide tilstandsvurderinger av bygningsmassen, vurdere skader eller feil på byggverk og gi generell byggteknisk rådgivning på andre områder.

I forbindelse med oppgraderinger og rehabiliteringer av bygningsmassen kan Usbl Prosjekt bistå med prosjektledelse på borettslagets og sameiets byggeprosjekt. Vi påtar oss også ansvaret for sikkerhet, helse og arbeidsmiljø på bygge- og anleggsplassen, slik at styret kan være trygge på at byggeprosjektet  er i samsvar med regelverk, kontrakter og god byggeskikk.

Nettbaserte verktøy

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud på prosjektledelse til ditt borettslag og sameie i dag!


Fyll inn ditt telefonnummer dersom du ønsker at vi skal ringe deg for mer informasjon. Lar du feltet stå tomt, vil vi kontakte deg via e-post.

Daglig Leder Usbl Prosjekt

Lars Iddeng

Hvem har egentlig ansvaret for vedlikehold?

usbl_plantegninger_boligselskapets_ansvar_liggende_2019

Borettslaget og sameiets ansvar

usbl_plantegninger_eiers_ansvar_liggende_2019

Eiers ansvar