Hopp til hovedinnhold

Usbl medlemskap

I Usbl får du en rekke medlemsfordeler ved kjøp av produkter og tjenester – så gode at medlemskapet raskt lønner seg.

Det koster 300,- å melde seg inn. Påfølgende år koster medlemskapet kun 300,- årlig. Er medlemmet under 18 år koster innmelding 300,- og er deretter gratis til de fyller 18 år.

11 medlemsfordeler du ikke vil gå glipp av

I Usbl får du en rekke medlemsfordeler ved kjøp av produkter og tjenester – så gode at medlemskapet raskt lønner seg. Sjekk 11 av fordelene du har når den årlige medlemsavgiften på kun kroner 300 er betalt.

1. Du har forkjøpsrett på over 90 000 boliger

Medlemsfordelen Boligbyggelaget Usbl får mest henvendelser om er forkjøpsretten. Det betyr at du som Usbl-medlem kan tre inn etter at budrunden er slutt og kjøpe en bolig foran den som ikke er medlem eller har lavere ansiennitet. Husk også forhåndsavklaringen.

Du kan melde deg som interessent, og ta en avgjørelse om du vil kjøpe boligen etter endt budrunde. Melder flere forkjøpsrett, vil ansiennitet og eventuell intern forkjøpsrett, avgjøre hvem av medlemmene som får kjøpe boligen. Ved forhåndsavklaring vil den med lengst ansiennitet bli kontaktet først og får førstevalget av bolig.

2. Du har fortrinnsrett på å leie Usbl-boliger

Ønsker du ikke å kjøpe, men heller leie, har du fordelene på din side i et hett leiemarked. De fleste av de rundt 500 utleieboligene til Usbl ligger i Oslo, men du kan også leie i Follo og Romerike.

3. Du får gunstige rabattavtaler til bilen

Foruten utgifter til å bo, kommer bil høyt opp på listen over pengebruk i mange familier. Usbl har avtaler som sikrer deg rimeligere dekk hos Dekk1 og DekkTeam. Skal noen i familien ta sertifikat får du også gode fordeler hos Wright trafikkskole.

4. Du får rabattavtaler på oppussing, byggevarer, møbler og interiør

Usbl har en landsomfattende avtale med Montér. Her får du alt du trenger til oppussing innen- og utendørs. Monter leverer alt til oppgradering av hjemmet ditt, blant annet dører, garasjer, kjøkken, baderominnredning og verktøy.

Vi har også en avtale med Byggmakker i Sandefjord som har det meste til oppussing av boligen. Stikker du innom Modena får du gunstige tilbud på fliser og hos Flügger farge får du avslag på maling. Du får også rabatter hos Consol solskjerming.

5. Du får hjelp fra advokat til en rimelig pris

Advokatkontoret i Usbl gir juridisk bistand med rabattert timepris for medlemmer av Usbl.

6. Du får medlemspris på forsikringer

Usbl har nasjonal avtale med If på alle typer forsikring, spesialpriser på innboforsikring og flere andre medlemsfordeler. For deg som er under 26 år har Usbl en svært god forsikringsordning hvor innbo, ulykke og reise er gratis første året. Fordi det første året er gratis, betyr at du tjener inn fire års medlemskap i Usbl og samtidig får opptjent god ansiennitet i ung alder.

7. Du kan reise på ferie for en rimeligere penge

Få inntil 50 prosent i rabatt på 140 000 hotell over hele verden og tilgang på VIP-lounger på 750 flyplasser verden rundt, mange av dem til halv pris, via avtlen vi har med Hotell for medlemmer. Usbl har avtale med Thon Hotels hvor du alltid får 12 prosent rabatt på ordinær pris, frokost inkludert.

Du har også medlemsfordel ved reiser med Hurtigruten langs Norskekysten og Explorer-reiser som går til eksotiske reisemål verden rundt, blant annet Amazonas, Antarktis og Arktis.

8. Du får gode tilbud innen kultur og fritid

Du får medlemspris på billetter til Tusenfryd og Bø Sommarland. Usbl har også et samarbeid med Maihaugen , Kistefos, og Lillehammer Live.

9. Du får medlemspris på eiendomsmegling og boliglån fra DNB.

Nå får du som Usbl-medlem gunstig rente hos DNB. Her er det mye penger å spare for alle med boliglån. 

Som medlem kan du også spare kr 12 000 med den nye DNB-avtalen. I tillegg til rabatt får du gratis verdivurdering og finansieringsbevis.

Ta kontakt med din nærmeste DNB-filial
for å finne ut hvor mye du kan spare!

10. Du får lavere pris på strøm

Som Usbl-medlem får du tilgang på en strømavtale som sikrer deg en lav og stabil strømpris gjennom hele året. I tillegg får du 2 prosent bonus på forbruket ditt. Les mer her.

11. Du får bonuspoeng på alle kjøp

Foruten gode priser og rabatter på kjøp av varer og tjenester, tjener du også opp bonus. Pengene du sparer blir satt inn på din bonuskonto. Du bestemmer selv når du vil overføre din bonus til din bankkonto. 

NB! For å samle bonus ved kjøp av varer og tjenester hos våre samarbeidspartnere, må ditt betalingskort være lagt inn på Min side. Da samler du automatisk bonus når du betaler med kortet. På Min side finner du også ditt digitale medlemsbevis.