Hopp til hovedinnhold
1358089804
Bolig
Trenger du hjelp til rengjøring?
E
r det vanskelig å få beboere til å ta sin tørn med trappevask? Trenger du hjelp til rundvask eller noen som kommer hjem til deg og tar rengjøringen et par ganger i måneden?
Estimert lesetid: ca. minutt(er)
3. mai 2023
GOD DEAL: Renholdsselskapet Unicorn Plus og Usbl har inngått et samarbeid som sikrer Usbl-medlemmer, borettslag og sameier rengjøringstjenester til konkurransedyktige priser. Til venstre Lars F. Lindø, eier av Unicorn Plus, og til høyre Hallvard Bratberg, kommersiell direktør i Usbl.

Nå står en ny og solid leverandør innen renholdstjenester klar for både Usbl-medlemmer, sameier og borettslag. En ny samarbeidsavtale med renholdsselskapet Unicorn Plus AS sikrer vasketjenester til konkurransedyktige priser.

Bonus på rengjøring 

– Med vår avtale med Unicorn Plus AS får alle medlemmene i Usbl fem prosent bonus tilbake på sin bonuskonto for vasketjenester de kjøper av Unicorn Plus, sier direktør for kommersiell utvikling i Usbl, Hallvard Bratberg. 

Det er samtidig inngått en avtale som innebærer at Usbl-tilknyttede borettslag og sameier også får en rabatt på fem prosent på rengjøringstjenester.

Renhold hjemme og flyttevask

– Avtalen mellom Unicorn Plus og Usbl handler om å kunne tilby Usbl sine kunder og medlemmer gode renholdstjenester, samt at vi i Unicorn Plus ønsker å øke vår geografiske dekning og vårt omfang av tjenester, sier Lars F. Lindø, eier av Unicorn Plus AS. 

Avtalen inkluderer både hjemmerenhold, flyttevask og et bredt tilbud for alle borettslag og sameier som forvaltes av Usbl. 

– Vi vil kunne tilby svært gode løsninger på renhold av fellesarealer, trappevask, matteleie, skuring og boning av gulv, samt garasjevask, sier han. 

For Usbl-medlemmer privat: 

5 % bonus på:

  • regelmessig renhol
  • flyttevask
  • visningsvask
  • vårrengjøring
  • hovedrengjøring
  • vindusvask

For borettslag og sameier

5 % rabatt på tjenester som:

  • trappevask
  • vedlikehold av gulv, skuring og boning
  • totalleveranse av renhold og matteservice
  • garasjevask

Viktig med bærekraft

Når Usbl inngår denne type avtale ser man ikke bare på de kommersielle vilkårene, men også på hvilke ambisjoner bedriften har med tanke på bærekraft og måten de behandler de ansatte på. 

En god grunn til å velge Unicorn Plus som samarbeidspartner, er at de er proaktive på bærekraft, miljø og arbeidsmiljø, ifølge Hallvard Bratberg fra Usbl.

– De sørger aktivt for at bruken av kjemikalier til rengjøring holdes på et minimum, noe som sparer både miljø og ansatte for unødvendig eksponering, sier han. 

1297677804
FÅ VASKEHJELP: Om du ikke har regelmessig vaskehjelp, kan det være godt med proffe renholdere når du skal ta en god rundvask, eller vask før visning.

Gode arbeidsforhold

De fleste renholdsselskaper har ansatte fra andre europeiske land, og Unicorn Plus er intet unntak. Dette har også Usbl hatt i tankene ved valg av leverandør. Blant annet har det vært viktig at Unicorn Plus har gode rutiner for opplæring, og de hjelper de ansatte med å håndtere overgangen til det norske samfunnet.

–  Ved å bistå de ansatte med hjelp til ting som språk, arbeidstillatelse, personnummer og kontakt med norske myndigheter, får de ansatte med god kompetanse og høy tilfredshet, sier Bratberg.  

1322056370
FARVEL TIL TRAPPEVASKEN: Beboere som ikke tar trappevasken kan føre til mange krangler og mye misnøye i borettslag og sameier. Løsningen kan da godt være å la et renholdsselskap ta oppgaven.

Godkjent og trygg renholdsbedrift

– Unicorn Plus er en godkjent renholdsbedrift der vi følger alle lover og regler. Vi er opptatt av gode arbeidsforhold for våre ansatte og bruker mye tid og energi på intern kulturbygging, forteller Lars F. Lindø. 

Han understreker at en «unicorn» ikke bare er en “vaskedame” - et begrep som var utdatert allerede for mange år siden. 

– Vi syns det er stas at våre ansatte er stolte av det å være «unicorns», og vi jobber hver dag for å heve stoltheten for renholdsansatte, sier Lindø. 

– Bestiller du regelmessig hjemmerenhold fra Unicorn Plus, vil du som regel ha en fast renholder som kommer hjem til deg, understreker han. 

Inspirasjon og tips