Hopp til hovedinnhold

Solbråtan

Båhusveien 1, 3408 Tranby

Pris 1 850 000 - 3 750 000

Kvm 63 - 118

Solbråtan er et trivelig boligfelt bestående av 26 delikate og smarte rekkehus over to plan, samt to praktiske tomannsboliger på ett plan. Boligene ligger fint og solfylt til blant jorder og skog, vendt mot sør og vest.

Salgsstart 16. mars

Litt om Solbråtan

Midt mellom Drammen og Asker ligger Tranby, et hyggelig, grønt og frodig tettsted omkranset av skog og mark, sjø og by. Ikke rart dette er et populært sted å bo – for mange er det jo selve drømmen å kunne leve tett på flott natur samtidig som veien inn til byen er kort. Tranby ligger i Lier kommune, kjent for flotte solforhold og vakker natur. Vi i Usbl er derfor veldig stolte av å kunne vise deg Solbråtan, vårt nye boligprosjekt her på Tranby.

Solbråtan er et trivelig boligfelt bestående av 26 delikate og smarte rekkehus over to plan, samt to praktiske tomannsboliger på ett plan. Boligene ligger fint og solfylt til blant frodige jorder, vendt mot sør og vest. De fleste rekkehusene har fine uteplasser med balkonger eller markterrasser, og tomannsboligene får fine markterrasser. Her på Solbråtan får du nydelig utsikt over Lierdalen og åsene på vestsiden, og tomten har dessuten noe sjøgløtt mot Drammensfjorden.

Fra Solbråtan er det gangavstand til skoler, barnehage og dagligvareforretninger. Med bil tar det deg 11 minutter å kjøre til Asker, mens du er i Drammen på rett under kvarteret. Liertoppen kjøpesenter ligger bare en fem minutters biltur unna og sørger for at du har alt du trenger lett tilgjengelig.

Forkjøpsrett for medlemmer i Usbl

Alle kan kjøpe bolig på Solbråtan, men ved salgsstart har medlemmer i Usbl forkjøpsrett. Fristen for å melde forkjøpsrett er tirsdag 16. mars klokken 10.

Innen denne fristen må medlemmer og andre interesserte ha sendt inn kjøpetilbudet til Vibeke Børven i DNB Lier.

Boliger som ikke blir solgt til Usbl-medlemmer vil bli solgt etter loddtrekning dersom det er flere som har valgt samme bolig. 

For spørsmål om medlemskap, ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-post. Dersom du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på disse boligene.

Meld interesse

 Jeg samtykker til at Usbl kan sende meg informasjon og megler kan kontakte meg om prosjektet. Samtykket kan til enhver tid trekkes ved å kontakte oss eller bruke lenke til avmelding i e-post. Se mer i Usbl’s personvernerklæring om behandling av personopplysninger.

Områdekart