Hopp til hovedinnhold

Solbråtan

Båhusveien 1, 3408 Tranby

Pris 2 650 000 - 3 750 000

Kvm 107 - 122

Solbråtan er et trivelig boligfelt bestående av 26 delikate og smarte rekkehus over to plan, samt to praktiske tomannsboliger på ett plan. Boligene ligger fint og solfylt til blant jorder og skog, vendt mot sør og vest.

Salgssuksess - kun 2 igjen - byggingen er i gang!

Litt om Solbråtan

Midt mellom Drammen og Asker ligger Tranby, et hyggelig, grønt og frodig tettsted omkranset av skog og mark, sjø og by. Ikke rart dette er et populært sted å bo – for mange er det jo selve drømmen å kunne leve tett på flott natur samtidig som veien inn til byen er kort. Tranby ligger i Lier kommune, kjent for flotte solforhold og vakker natur. Vi i Usbl er derfor veldig stolte av å kunne vise deg Solbråtan, vårt nye boligprosjekt her på Tranby.

Solbråtan er et trivelig boligfelt bestående av 26 delikate og smarte rekkehus over to plan, samt to praktiske tomannsboliger på ett plan. Boligene ligger fint og solfylt til blant frodige jorder, vendt mot sør og vest. De fleste rekkehusene har fine uteplasser med balkonger eller markterrasser, og tomannsboligene får fine markterrasser. Her på Solbråtan får du nydelig utsikt over Lierdalen og åsene på vestsiden, og tomten har dessuten noe sjøgløtt mot Drammensfjorden.

Fra Solbråtan er det gangavstand til skoler, barnehage og dagligvareforretninger. Med bil tar det deg 11 minutter å kjøre til Asker, mens du er i Drammen på rett under kvarteret. Liertoppen kjøpesenter ligger bare en fem minutters biltur unna og sørger for at du har alt du trenger lett tilgjengelig.

Les intervju med en kjøper på Solbråtan

Meld interesse for Solbråtan

 Jeg samtykker til at Usbl kan sende meg informasjon og megler kan kontakte meg om prosjektet. Samtykket kan til enhver tid trekkes ved å kontakte oss eller bruke lenke til avmelding i e-post. Se mer i Usbl’s personvernerklæring om behandling av personopplysninger.

Områdekart