Hopp til hovedinnhold
Bli medlem

Solbråtan

Båhusveien 1, 3408 Tranby

Kvm 68 - 124

Kommer for salg

Litt om Solbråtan

Med kort vei fra Lierbyen skal vi på Tranby bygge 26 rekkehus og 2 tomannsboliger. Det skal bygges rekkehus i forskjellige størrelser, og du kan enten kjøpe et rekkehus med alt på ett plan på 68 kvm eller et større rekkehus over to plan på enten 78 kvm, 106 kvm eller 124 kvm. Tomannsboligen er kun på ett plan med størrelse 69 kvm og 91 kvm.

Det blir parkeringsplasser i kjelleretasjen på flere av byggene og utvendig parkering på fellesarealet. Prosjektet ligger meget solfylt til med orientering mot sør og vest, og med fin utsikt over Lierdalen og åsene på vestsiden.


Forkjøpsrett for Usbl-medlemmer

Alle kan kjøpe bolig på Solbråtan, men ved salgsstart har Usbl-medlemmer forkjøpsrett. Salgsstart planlegges 1. kvartal 2021.

For mer informasjon om forkjøpsretten, ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-post usbl@usbl.no. Dersom du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på disse boligene.

Meld interesse

 Jeg samtykker til at Usbl kan sende meg informasjon og megler kan kontakte meg om prosjektet. Samtykket kan til enhver tid trekkes ved å kontakte oss eller bruke lenke til avmelding i e-post. Se mer i Usbl’s personvernerklæring om behandling av personopplysninger.

Områdekart