Hopp til hovedinnhold
Bli medlem

Mariløkka

Kiserødveien 61, 63 og 65, 3231 Sandefjord

Pris 1 580 000

Kvm 86

Nye leiligheter beliggende i et meget barnevennlig og veletablert boområde med nærhet til skoler, barnehager, matbutikk, sjøen og fantastiske turområder. Garasje og solrik balkong til hver leilighet. Bygging igangsettes!

Byggestart er vedtatt - kun 1 igjen!

Visning

Ta kontakt med megler for visning på tomten

Tenk å kunne flytte rett inn i en helt ny og topp moderne bolig med god standard, der ingen har brukt kjøkken eller bad før deg! Det kan du på Mariløkka. Her får du en stilren og smart leilighet med gode materialer der du har alt lett tilgjengelig på ett plan. Leilighetene får stor privat markterrasse eller balkong mot syd eller vest, der du kan skape en lun og deilig uteplass.

På Mariløkka har du alt du trenger like ved. I nærområdet finner du blant annet dagligvareforretning, kort vei til barnehage og barneskole, samt treningssenter. De nye boligene ligger bare fem kilometer fra Sandefjord sentrum. Sandefjord er en trivelig og livlig kystby, full av hyggelige kafeer og restauranter, gode shoppingmuligheter og fine parkområder.

De nye boligene på Mariløkka ligger perfekt og landlig til, noe som gir gode muligheter for avkobling og rekreasjon. I nærområdet finner du stier og turveier som leder til vakre utsiktspunkter, og spesielt i sommerhalvåret er kyststien en opplevelse å gå. Bor du allerede i Sandefjordsområdet, kjenner du sikkert til Store Bergan og Marumskogen, et populært utfartssted for deg som liker en aktiv fritid. Her er det supert å sykle, ta en spasertur eller løpetur. Den flotte naturen byr på både koselige turstier om sommeren og oppkjørte skiløyper vinterstid.

På Mariløkka bygger vi totalt 10 boliger fordelt på to 4-mannsboliger og en 2-mannsbolig med tre- og fireroms leiligheter.

Interessert i dette prosjektet?

Meld interesse for å holde deg oppdatert på nyheter fra Mariløkka.

 Jeg samtykker til at Usbl kan sende meg informasjon og megler kan kontakte meg om prosjektet. Samtykket kan til enhver tid trekkes ved å kontakte oss eller bruke lenke til avmelding i e-post. Se mer i Usbl’s personvernerklæring om behandling av personopplysninger.