Hopp til hovedinnhold

Holtekilen Front

Michelets vei 26, 1368 Stabekk

Kvm 48 - 118

Innerst i Holtekilen fører vi opp 40 moderne fjordleiligheter på en av de siste ledige sjøtomtene i Bærum. Her bor du tett på fjorden og store grønne friarealer i et etablert boligområde. Kyststien inviterer til rekreasjon, fjorden til båtliv.

Salget er i gang

Litt om Holtekilen Front

Innerst i Holtekilen, nær vannkanten og uten noen annen bebyggelse som sperrer for utsikten, kommer Holtekilen Front. Her bor du tett på fjorden og store grønne friarealer i et etablert boligområde. Kyststien inviterer til rekreasjon, fjorden til båtliv. Og litt lenger borti veien har du Fornebu med barne-og ungdomsskole, barnehager, badeplass, park og kjøpesenter.

Prosjektet vil bestå av 40 leiligheter fordelt på fire mindre bygg. Det blir garasjekjeller med heis opp i hvert bygg, sykkelparkering og sportsboder. Det er stor variasjon i leilighetstyper i Holtekilen Front; alt fra en romslig 2-roms med stor balkong til en storslått toppleilighet med heis rett opp i leiligheten og stor takterrasse. Alle leilighetene får romslige uteplasser, en-stavs hvitlasert eikeparkett med vannbåren gulvvarme, takhøyde på 2,5 meter og store vinduer mot Holtekilen.

Kjøkkenet kommer fra HTH og er i hvit eikefinér med freste håndtaksspor i kombinasjon med hvite glatte overskap. Integrerte hvitevarer fra Siemens følger med. Badene får sandstenfargede fliser og innredning fra HTH.

Har du spørsmål om prosjektet, kontakt megler:

Finn Bragnes
Eiendomsmelger, Sem & Johnsen

Tlf: 913 15 818
E-post: fbr@sem-johnsen.no

Områdetkart