Hopp til hovedinnhold

Fjellsrudåsen

Hølandsveien 76, 1903 Gan

Pris 1 995 000 - 2 075 000

Kvm 106

Velkommen til et nytt boligprosjekt i Gan på fantastiske Fjellsrudåsen. Et nytt boligområde med naturen tett på, og alt du behøver i hverdagen en kort kjøretur unna.

Forkjøpsretten er avklart

Boligprosjektet skal oppføres på Fjellsrud, et nytt byggefelt i barnevennlige omgivelser på Gan i Fet. Det skal etableres lekeplass på feltet og det er i tillegg avsatt store arealer til felles - og friarealer.

Feltet grenser til marka og vil således by på svært gode rekreasjonsmuligheter sommer som vinter. Dette blir et meget barnevennlig område med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon (tog/buss), flotte rekreasjonsområder og gode servicetilbud. 

Lillestrøm kommune har et rikt kulturliv og en vakker natur som innbyr til friluftsliv. Det er flotte bademuligheter ved Tientjernet, Hvalstjern, Heiavann og Gansvika. Fet IL tilbyr fine fasiliteter med fotballbaner, friidrettsbane og idrettshall (Fethallen). I tillegg er det kort vei til Heia skistadion med lysløyper og skiskyting, samt skiskole og karusellrenn for barna. Fet Golfklubb har blant annet drivingrange, proshop og kafé. 

Borettslaget skal bestå av totalt 9 eneboliger i kjede fordelt på 3 rekker. Boligene er på 106 kvm BRA over to plan. Eneboligene har familievennlig planløsning4 soveromtakterrassecarport og hage. Byggene oppføres i tunbebyggelse rundt felles lekeplass.

Har du spørsmål om prosjektet? Ta kontakt med meglere:

Petter Andre Aure
Eiendomsmegler MNEF, Proaktiv Eiendomsmegling Lillestrøm
Tlf.: 450 07 097
E-post: paa@proaktiv.no

Rune Emilsen
Partner/Eiendomsmegler MNEF, Proaktiv Eiendomsmegling Lillestrøm
Tlf.: 916 63 383
E-post: re@proaktiv.no

Som medlem i Usbl har du mange goder:

Områdekart