Hopp til hovedinnhold

Ensjølyst

Ensjøveien 34, 0661 Oslo

Kvm 37 - 126

Ensjølyst ligger svært sentralt til på Ensjø. Bare 350 meter fra inngangsdøren ligger Ensjø T-banestasjon, et suverent knutepunkt for deg som reiser kollektivt til jobb.

Byggingen er i gang!

Litt om Ensjølyst

Ensjølyst ligger svært sentralt til på Ensjø. Bare 350 meter fra inngangsdøren ligger Ensjø T-banestasjon, et suverent knutepunkt for deg som reiser kollektivt til jobb. Det går busser langs Strømsveien, en kort spasertur unna. Du kan også gå gangstien opp til Helsfyr, der ligger bussterminalen med busser som tar deg både til og fra sentrum og Oslo Lufthavn. Og går du litt lenger bort i veien, kommer du til butikkene, caféene og det gode servicetilbudet som har kommet på Ensjø.

Ensjølyst består av 82 leiligheter med gode terrasser, felles takterrasse og flotte uteområder. På den store felles takterrassen er det storslått utsikt over byen, fjorden og åsene rundt. Boligprosjektet får også flotte utearealer på bakkeplan som innbyr til lek og opphold for alle aldersgrupper. Det legges opp til et levende utemiljø med lekeapparater og sosiale soner. I forlengelsen av utearealet er det regulert inn en offentlig park, Malerhaugenparken.

Bildeling

Når du bor på Ensjølyst får du tilgang til «Biliblant». Dette er en bildelingsordning som gjør at du alltid har et kjøretøy når du trenger det. Du kan gå ned i garasjen og hente ut din egen bil, enten du skal rekke handleturen etter jobb, komme deg til hytta eller hente den nyinnkjøpte sofaen.

Har du spørsmål om prosjektet, kontakt megler:

 

Ingrid Anne Fossli
Røisland & Co

Tel.: 938 85 778
E-post: ingrid@roislandco.no

 

Andreas Øvsthus
Røisland & Co

Tel.: 951 56 615
E-post: andreas@roislandco.no

 

Områdekart