Hopp til hovedinnhold

Hovedkontoret i Oslo

Oslo er Usbl’s hovedkontor, og er også det største kontoret. Vi holder til i moderne lokaler midt i Oslo sentrum, i samme bygg som Sentrum Scene.

Usbl Oslo 

Usbl er godt etablert over hele Østlandet, med 12 ulike kontorer. Oslo er hovedkontoret. Her sitter det ansatte som gjerne tar en prat med deg. Du kan alltid kontakte oss på usbl@usbl.no eller 22 98 38 00 så setter vi deg i kontakt med riktig person.

Vi holder til i moderne lokaler midt i Oslo sentrum, i samme bygg som Sentrum Scene. Usbl er forretningsfører for borettslag, sameier av ulike typer og store og små kombinasjonssameier med næring og bolig i både Oslo og Bærum. 

Sitter du i et styre eller skal du opprette et nytt borettslag eller sameie? 

Enten du sitter i et styre i dag, og vurderer å bytte forretningsfører, eller er i ferd med å etablere et nytt borettslag eller sameie har du kommet til rett sted. Vår lange erfaring og dedikerte medarbeider hjelper deg i denne prosessen! 

Trenger du hjelp med rehabilitering og vedlikehold har vi en prosjektavdeling som er eksperter på området. I tillegg tilbyr vi vaktmester- og håndverkertjenester for borettslag og sameier via vårt selskap Usbl Boservice. Usbl har også lang erfaring med å tilby forsikring i borettslag og sameier. Vi bistår styret med oppfølging av forsikringsavtaler og forsikringssaker. 

Åpnings- og besøkstider i forhold til smittevern

Våre kontorer har for tiden begrenset bemanning. Besøkende bes om å gjøre avtale på forhånd med en av Usbl’s ansatte, før de oppsøker våre kontor. 

Samtlige besøkende oppfordres til å overholde smitteverntiltak som bruk av håndsprit og munnbind når de oppholder seg i våre kontorlokaler.

Kontakt oss

Åpningstider

Adresse

Kontaktpersoner

Cathrine Karlsen

Regionleder Oslo og Bærum

Arvid Guldberg

Avdelingsleder Boservice øst

Lasse Handegård

Avdelingsleder Usbl Prosjekt Oslo

Med Usbl som forretningsfører er vi trygge på å bli ivaretatt

Schouterrassen borettslag

Stein Kristoffersen

Prosjektsjef akkvisisjon

Oslo, Asker, Drammen, Lier

Med miljø og bærekraft på agendaen 

Usbl har et stort fokus på både å bygge og forvalte på en mest mulig bærekraftig måte. Vi skal redusere klimaavtrykket både i vår boligproduksjon, men også i måten boligene forvaltes på i ettertid. Derfor er vi opptatt av alt fra fossilfrie byggeplasser, til å legge til rette for flere sosiale fellesområder og delingstjenester. Vårt fokus er at det alltid skal være et godt sted å bo og leve i boligene vi bygger og forvalter.

Vi ønsker å tilby en helhetlig bo opplevelse, og har en visjon om å skape den beste bolig- og kundeopplevelsen for alle våre medlemmer og kunder

Her finner du oss