Hopp til hovedinnhold

Trinn 1 – Du har fått plass i styret

illustrasjoner til SVG_FINAL

Gratulerer med ditt styreverv

I tillegg til å tilby deg denne brosjyren, er vi opptatt av kompetansebyggende arrangementer og aktiviteter for dere som har styreverv. Vi arrangerer derfor ulike kurs, temamøter og oppstartsmøter for nye styreledere og styremedlemmer. Dette kan du også finner mer informasjon om på Portalen, i våre nyhetsbrev eller på usbl.no/kurs, ulike temamøter og oppstartsmøte for nye styreledere og styremedlemmer. Se mer informasjon på side 45. Dette kan du også finne mer informasjon om på Portalen, i våre nyhetsbrev eller på usbl.no/styret/kurs.

Usbl som samarbeidspartner for ditt styre

Usbl er en av Norges aller største boligforvaltere, og vi har lang erfaring med å håndtere både mindre og større forvaltningskunder med en rekke ulike selskapsformer. Uavhengig av om du er styremedlem i et tilknyttet eller frittstående borettslag, et boligsameie, garasjelag, velforening eller en annen selskapsform, skal du oppleve den samme gode service og nære oppfølging som kjennetegner våre kundeforhold.

Dere har valgt Usbl som forretningsfører for borettslag eller sameiet. Dette innebærer at forretningsførselen utføres av Usbl i tråd med kundeavtalen. Det er styret som er ansvarlig for ledelsen av borettslag eller sameiets virksomhet, og vi bistår styret for å sikre at arbeidet blir så enkelt og forutsigbart som mulig.

For at vi skal gjøre en god jobb sammen, er det viktig at dere tar opp med oss i Usbl hvilke behov dere har akkurat i deres borettslag eller sameie, slik at våre rådgivere kan gi riktig bistand.

Dokumenter og informasjon fra Usbl blir distribuert i ulike kanaler. Det som blir publisert på usbl.no og Portalen regnes som gitt på lik linje som informasjon i brev og e-post. Dersom ditt borettslag eller sameiet ikke allerede benytter Portalen, oppfordrer vi dere til å benytte dette nyttige styreverktøyet.