Hopp til hovedinnhold

Forsikring

Usbl har lang erfaring med å tilby forsikring til borettslag og sameier. Vi bistår styret med oppfølging av forsikringsavtaler og forsikringssaker.

Pappa klemmer sin datter.

For beboer

Dersom det oppstår en skade, må du melde fra til styret eller vaktmesteren i ditt borettslag eller sameie så fort som mulig, slik at styret kan sende skademelding til Usbl. Ved vannlekkasje kontakt rørlegger snarest mulig for å begrense omfanget av skaden.

For styret

Når det oppstår skade på bygningen, er det borettslaget eller sameiets forsikring som eventuelt dekker skaden. Beboere får kun forsikret sitt innbo via innboforsikringen, slik at skader fra for eksempel oppvaskmaskin, vaskemaskin eller brudd på varmekabler dekkes kun av bygningsforsikringen til borettslaget eller sameiet. 

I Usbl har vi skadebehandlere som bistår styret med forsikring, om det gjelder forsikringssaker eller spørsmål knyttet til forsikringsavtalen.

Forutsetningen for at Usbl håndterer nevnte oppgaver er at borettslaget eller sameiet benytter en av Usbl’s samarbeidspartnere innen forsikring. 

For å sikre våre kunder god pris på forsikring og gode forsikringsvilkår, som er spesialtilpasset borettslag og sameier, har Usbl avtale med forsikringsselskapene If, Gjensidige og Protector.