Hopp til hovedinnhold

Usbl tar et sterkere grep om innlandet

I september etablerer Usbl seg med et kontor på Hamar. Med det markerer boligbyggelaget en enda tydeligere vekstambisjon i Innlandet.

Usbl er et av Norges største boligbyggelag, og etablert på 12 ulike kontorer på Østlandet. Nå satser Usbl enda bredere i hele Innlandet og etablerer sin tilstedeværelse på Hamar. Dette er en naturlig konsekvens av veksten Usbl har hatt i området, og markerer at boligbyggelaget ønsker å være enda mer synlig i området fremover.  

Usbl har lenge vært en sentral aktør innenfor boligutvikling og -forvaltning i Innlandet, med sitt kontor på Lillehammer. Her har boligbyggelaget vært til stede siden 1946, først som LOBB (Lillehammer og omegn boligbyggelag) og senere innfusjonert i Usbl.  

Vi har allerede flere kunder og utviklere vi samarbeider med i Hamar-regionen, så det er helt naturlig for oss å styrke vår tilstedeværelse i området, sier administrerende direktør i Usbl, Johan Bruun. Hamar er et område i vekst, og et viktig knutepunkt på Innlandet. Vi ser frem til å ta en enda tydeligere posisjon her, fortsetter Bruun.  

Kontoret som er i drift fra og med 27. september vil ledes av regionleder for Innlandet, Pål Sjetne. Her vil de satse på både boligutvikling, forretningsførsel, prosjekt- og byggeledelse, samt lokalt fokus med gode beboer- og medlemsfordeler i området.