Hopp til hovedinnhold
Fritid

Usbl-medlemsfordeler – julegavetips og opplevelser i advent

S
om Usbl-medlem får du en rekke tilbud og fordeler fra våre samarbeidspartnere. Her er 12 julegavetips og juleaktiviteter for hele familien og som gir rabatt og bonus gjennom hele adventstiden.
23. november 2021

Med Usbl-medlemsfordeler kan du fylle førjulstiden med koselige opplevelser og julegavekjøp uten stress og mas.

Julens beste gave? Gi bort et medlemskap i Usbl

Gaven som virkelig kan være gull verdt for barna, eller kanskje til og med barnebarna, er et medlemskap i Usbl. Gavemedlemskapet vil gjøre veien inn på boligmarkedet enklere, og som Usbl-medlem har man forkjøpsrett på over 90 000 boliger i store deler av landet. Gaven øker i verdi med tiden, da man opptjener ansiennitet fra dag én. For barn under 18 år, koster selve innmelding 300 kroner, deretter er det gratis fram til attenårsdagen. For andre koster et medlemskap 300 kroner i innmelding og deretter 300 kroner årlig.

Kom i julestemning

Ingenting gir mer julestemning enn julemarked, og vi samarbeider med både Maihaugen og Hadeland Glassverk, to flotte publikumsfavoritter som alle vet å skape en hyggelig førjulstid. 

Har du god tid, kan du til og med kombinere en tur til Hadeland Glassverk med en overnatting på Thorbjørnrud Hotell som ligger med utsikt til Randsfjorden og med kun fem minutters gåavstand til glassverket. Usbl-medlemmer får 15 prosent rabatt på ordinær pris, uansett rom. Du kan booke rom og lese mer om Thorbjørnrud Hotell her.

Julemoro og juleshopping på Hadeland Glassverk

Tradisjonen tro kjører Hadeland Glassverk fullt juleprogram i november og desember. De rødmalte, koselige husene i glassverkslandsbyen pyntes i tusenvis av julelys, og du kan finne fine julepresanger de 11 butikkene på området.

Jul på Hadeland Glassverk skal være en opplevelse, og førjulsprogrammet består av flere konserter, utstillinger og aktiviteter for både barn og voksne. Både Julenissen og nissebarna kommer på besøk. Det er kanefart, du kan blåse din egen julekule, se juleteater, leke deg på en innendørs skøytebane og bli med på akevittsmaking.

Usbl-medlemmer har hele 20 prosent rabatt på billetter til utstillinger som kjøpes på Hadeland Glassverk. I tillegg kommer fem prosent bonus på alle kjøp med unntak av matservering og lampebutikken.

Førjulstid: Ta en førjulshelg og kombiner juleaktiviteter for hele familien på Hadeland Glassverk og Kistefos Museum, med overnatting på historiske Torbjørnrud Hotell. (Foto: Hadeland Glassverk)

Julemarked på Maihaugen

Dra med familien til Lillehammer og få den gode julefølelsen på Maihaugen! I det julepyntede friluftsmuseet kan du oppleve julen som i gamledager. Og det er mange aktiviteter på Maihaugen før jul: Juleverksted, kanefart, spikking, kreativt verksted, eventyrstund, lysopplevelsen LJOS og fjøsbesøk. Og hvorfor ikke få gjort julekortfotograferingen med det samme?

Usbl-medlemmer får 15 prosent rabatt på gjeldende priser, og rabatten gjelder også for ektefelle/samboer og barn.

Dra på førjulstur – medlemsrabatt hos Thon Hotels

Kombiner julegaveshopping med en fin førjulstur med god mat, julemarked, aktiviteter og moro i Trondheim, Tromsø, Lofoten, Stavanger, Bergen, Oslo eller andre fine steder landet rundt. Skal du overnatte på hotell, har du som Usbl-medlem alltid 12 prosent rabatt på ordinær pris på Thon Hotels i både Norge og Sverige. Prisen inkluderer en deilig frokost. Søk på hotell og book rom her.

Som Usbl-medlem har du alltid 12 prosent rabatt på ordinær pris på Thon Hotels i både Norge og Sverige.
Som enkeltmenneske kan man gjøre en forskjell. Du trenger ikke store plassen for å kunne tilby både humlevennlig mat og husrom.

La årets julepresang være en til hele familien og som vil engasjere små og store! Usbl samarbeider med den ideelle organisasjonen La Humla Suse, mye for å engasjere borettslag og sameier til å skape humlevennlige uteområder. Men har du en balkong, terrasse eller hageflekk du ønsker å gjøre til ditt private humleparadis til våren, har La Humla Suse Humlekassen Humlebo i sin nettbutikk, i tillegg til flere nyttige og inspirerende bøker, Humle-scrunchies, biteringer og kunstplakater. Overskudd av alt salg går til å hjelpe humlene.

Hos Skousen hvitevarer finner du det meste du trenger til kjøkkenet, vasking og tørking, rengjøring, personlig pleie med mer.

Som Usbl-medlem får du 15 prosent rabatt på veiledende pris av alt butikkført sortiment og fem prosent bonus på alle varer du handler i butikk (ikke nettbutikk).

Du finner butikkoversikten her.

Tilbords – fine presanger for kjøkken og hjem

Hos Tilbords finner du serviser og glass, bestikk, gryter og panner, kjøkkenutstyr, vaser og lysestaker og alt annet fint til kjøkkenet og hjemmet ditt.

Kjeden fører over 200 ulike merkevarer, blant dem Alessi, Arabia, Holmegaaard, Hardanger Bestikk Magnor, Wik & Walsøe, Rosendal og KitchenAid. Og hvert år fører Tilbords julekolleksjoner med julepynt, både tradisjonell julepynt og designpynt, juleserviser, fat, servietter, glass, lys, adventsstaker med mer.

Er du Usbl-medlem, får du fem prosent bonus på alle kjøp i alle Tilbords-butikker over hele landet. Sjekk hvor du finner nærmeste butikk her.

Montér – gaver til husets fikser

I byggevarehuset Montér finner du ikke bare trelast, dører og maling. Her finnes mange fine presanger til han eller hun som liker å fikse og reparere, slik som el-verktøy, håndverktøy og verktøykasser samt småelektriske artikler. Med andre ord: Alt en handyman eller handywoman måtte begjære. Se vareutvalget her.

Hos Montér får Usbl-medlemmer fem prosent bonus på alle kjøp i utvalgte butikker

Slik bruker du bonus

For å få samlet alt av bonus på dine kjøp hos Usbl's samarbeidspartnere, må du legge inn betalingskortet på Min side. Her kan du lese mer om hvordan du samler bonus.

Inspirasjon og tips