Hopp til hovedinnhold
Eiendom og økonomi
Få rimelig strøm med Usbl
D
et er ingen hemmelighet at strømmen blir dyrere til vinteren. Heldigvis har Usbl strøm nok rimelig og grønn strøm på lager.
Estimert lesetid: ca. minutt(er)
12. oktober 2021

Usbl strøm er nemlig en delvis forvaltet strømavtale. Dette innebærer at noe av strømmen er kjøpt inn i lavprisperioder, for så å komme medlemmer, borettslag og sameier til gode når prisene stiger.

– Allerede i fjor kjøpt vår samarbeidspartner inn store volum med strøm som du som Usbl-medlem nå kan nyte godt av, sier Hallvard Bratberg, leder for kommersiell avdeling i Usbl.

Direktør for Kommersiell Utvikling, Hallvard Bratberg.

Usbl Strøm leveres av Polar Kraft, et norsk selskap som også har bærekraft på agendaen. Ett av deres mål er å øke andelen fornybar energi hos alle kundene og leverer opprinnelsesgaranti. Det vil si at du som forbruker kan være 100% sikker på hvor strømmen kommer fra.

– Mengden strøm du bruker er kjøpt hos et norsk kraftverk. Det betyr at det er fornybar energi, og du kan være trygg på at det ikke kommer fra for eksempel kullkraft i Tyskland, sier Morten Stormo, konseptansvarlig i Polar Kraft.

Stimulere til etterspørsel av fornybar energi

Å tilby norsk strøm er et av grepene Polar Kraft har tatt for å gjøre ren energi mer tilgjengelig. Ved å velge strøm med opprinnelsesgaranti kan du som Usbl-medlem være med på å bidra til en grønnere fremtid. 

– Ved å velge norsk strøm med miljøsertifikat tar du et miljøstandpunkt. Da sørger vi for at Heggmoen kraftverk i Bodø produserer fornybar energi tilsvarende ditt forbruk, sier Stormo. 

– Samtidig er dette med på å tvinge hele bransjen til å tenke grønnere. Jo større etterspørsel det blir etter denne typen fornybar energi i Norge, jo mer tvinges andre land til å tilpasse seg det grønne skiftet. 

Konkurransedyktige priser

Som Usbl-medlem får du tilgang til en unik strømavtale som tidligere bare kunne kjøpes av store industribedrifter. Strømavtalen sikrer deg en lav strømpris gjennom hele året. Vi ordner alt det praktiske med bytte av strømleverandør. Avtalen med Polar Kraft gir deg alltid en trygghet om konkurransedyktige priser, sier Bratberg.

Polar Kraft er en solid nasjonal strømleverandør fra Nord-Norge. De ble valgt som Usbl’s strømleverandør i 2017 blant annet på grunn av sin posisjon som solid lavprisaktør. I tillegg støtter deres mål om bærekraft Usbl’s klimareise. 

– Ved å tilby Usbl Strøm med opprinnelsesgaranti får medlemmer også muligheten til å ta et aktivt valg for miljøet. Det synes vi er fint å kunne tilby, sier Stormo. 

De siste tre årene har Usbl-strømkunder spart 18%* sammenlignet med gjennomsnittsprisen på strøm de siste tre årene. 

*Kilde: SSB.

Avtalen gir deg også to prosent bonus på ditt forbruk og alltid en trygghet om konkurransedyktige priser.

Medlemstilbud:

  • Lav strømpris gjennom hele året
  • To prosent bonus
  • Ingen skjulte påslag

For å få bonus må du oppgi ditt medlemskortnummer når du bestiller Usbl Strøm.

illustrasjoner til SVG_FINAL

Spar med Usbl Strøm

Som Usbl-medlem får to prosent bonus på strømforbruket.

Inspirasjon og tips