Hopp til hovedinnhold

Bo i et trivelig og grønt nabolag

De tre nye blokkene vi skal bygge får adressen Strandvegen 3-5, og ligger nydelig til på en av de mest attraktive tomtene i Rælingen kommune. Tomten er plassert syd for Nitelva, og blokkene ligger i gangavstand til broen som tar deg over til Lillestrøm sentrum. Tomten er både solrik og grønn, og boligene får flott utsikt utover vannet. Nedenfor blokkene, ned mot elven, vil det gå en opplyst gangvei. Sett deg på sykkelen eller rusle langs elven og over til Lillestrøm. Spaserturen tar deg ca. 20 minutter. Med sykkel er du fremme på bare ti minutter. Du kan også kjøre kollektivt. Bussholdeplassen ligger rett på oversiden av boligkomplekset. 

 

 

1430800922
1157626790
1572203516

Alt du trenger rett ved

Det ligger flere kjøpesentre i området, som Lillestrøm Torv, Strømmen Storsenter, Metro Senter og Triaden Lørenskog Storsenter. Hit tar du deg med bil på bare noen minutter. Ellers har du også kort vei til apotek, vinmonopol, restauranter og kafeer, bibliotek og kino samt ulike helsetjenester, sykehus og veterinærklinikker.

Dersom ungene ønsker en artig opplevelse kan dere stikke bort til JumpYard trampolinepark eller Megafun Factory. Området bugner dessuten av flotte turområder, sommer som vinter. Alt ligger til rette for at både store og små, unge og eldre vil trives her i Rælingen.

 

472485878
1799053372
1339197265

Klar for fine naturopplevelser

Er du glad i å gå tur og være ute i skog og mark? Da kan du glede deg til å utforske Østmarka, som strekker seg gjennom Oslo, Lørenskog, Rælingen, Ski og Enebakk kommune og byr på en rekke fine turmuligheter. Her finnes også en mengde forfriskende badevann som det er deilig å kjøle seg ned i på varme sommerdager. I Rælingen kommune venter dessuten flere spennende toppturer. Du kan blant annet gå til Bjønnåsen, Marikollslottet, Hektnerhøgåsen, Ramstadslottet og Tjustsuåsen. Nordre Øyeren naturreservat finner du bare et kvarters kjøretur fra blokkene i Strandvegen.

Om vinteren kan du gå på ski i marka. I nærheten finner du også Marikollen idrettspark med fotballbaner, alpinanlegg, hoppbakker, langrennsanlegg, akebakke for barn med båndheis, grillplasser, skatepark, idrettshall, klubbhus og en stor nærmiljøpark. 

185022104
1362389914
1419410282

Klar for morsomme opplevelser

Er du og barna glad i vann og liker å bade, kan dere stikke bort til Nebbursvollen Friluftsbad. Her er det flere store bassenger, artige vannsklier, sandvolleyballbane samt muligheter for grilling. Rett og slett et supert sted å dra til om sommeren når solen skinner.

I tillegg finner du både golfbaner og frisbeegolfbaner i området. Idrettshaller er det også flere av her, og er du glad i å trene er det kort vei til ulike treningsstudioer sentralt i Lillestrøm. Har du barn som ønsker å teste ut nye fritidsaktiviteter? Da kan du låne sportsutstyr gratis i BUA Rælingen, det er smart for både lommeboken og for miljøet. BUA ligger en sju minutters biltur fra Strandvegen.

538602500
1222254652