Hopp til hovedinnhold

St. Halvardkvartalet

Nedre Storgate 49-53, 3015 Drammen

Kvm 38 - 105

St. Halvardkvartalet består av totalt 48 to-, tre- og fireroms leiligheter fordelt på fire etasjer. Boligene får en sentral beliggenhet på Bragernes i Drammen i gangavstand til de fleste servicetilbud.

Forkjøpsrett for medlemmer i Usbl

Nye leiligheter i Drammen sentrum kommer snart for salg

St. Halvardkvartalet får en sentral beliggenhet på Bragernes i Drammen, i en stille gate med lite trafikk. Kun 2 kvartal fra eiendommen er det fine turveier langs Drammenselven og Engene Park.

I gangavstand fra leilighetene finner du blant annet kaféer, restauranter, butikker, kino, bibliotek, teater og togstasjon. Med Bragernesåsen i bakkant av boligene er det kort vei til marka. Drammensmarka kan by på milevis med preparerte langrennsløyper om vinteren og flotte turstier om sommeren. Det finnes også fine muligheter for tur og andre aktiviteter langs elven. Aronsløypa, med perfekt preparerte slalåmbakker om vinteren og muligheter for terrengsykling om sommeren, ligger bare en kort bil- eller busstur unna. Rett på andre siden av elven ligger Marienlyst idrettspark, med blant annet friidrettsanlegg, idrettshall, Drammensbadet, skøytebane, tennisbane og fotballbaner. Fra Drammen stasjon er det ca 30 minutter med tog til Oslo S.

Urbane 2-, 3- og 4-roms leiligheter

St. Halvardkvartalet består av totalt 48 to-, tre- og fireroms leiligheter fordelt på fire etasjer. Det blir felles takterrasse med flotte, solrike oppholdsplasser, samt parkeringsplasser og boder i kjelleren. Det blir heis fra parkeringskjeller og opp til hver etasje.

Leilighetene får størrelser fra 38 kvm til 105 kvm BRA med balkong eller markterrasse. Det blir gjennomtenkte og arealeffektive planløsninger. Boligene får en meget god standard med vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Etter de nyeste byggeforskriftene er boligene underlagt strenge krav til isolasjon og varmegjenvinning. Det betyr energieffektive boliger som medfører lave kostnader til oppvarming. 

Forkjøpsrett for medlemmer i Usbl 

Alle kan kjøpe bolig i St. Halvardkvartalet, men ved salgsstart har medlemmer i Usbl forkjøpsrett. Salgsstart planlegges i løpet av september 2021.

For spørsmål om medlemskap, ta kontakt med Usbl på telefon 22 98 38 00 eller e-post. 

Dersom du ikke er medlem, er det lurt å melde seg inn i Usbl allerede i dag, så du kan sikre deg forkjøpsrett på disse boligene.

Har du spørsmål om prosjektet? Ta kontakt med megler:

Kent Salte 
Avdelingsleder/ Eiendomsmegler MNEF 
Tlf.:
907 81 789
E-post: kent.salte@eiendomsmegler1bv.no 

Besøksadresse: Hauges gate 2, 3019 Drammen

Meld interesse for St. Halvards kvartalet

 Jeg samtykker til at Usbl kan sende meg informasjon og megler kan kontakte meg om prosjektet. Samtykket kan til enhver tid trekkes ved å kontakte oss eller bruke lenke til avmelding i e-post. Se mer i Usbl’s personvernerklæring om behandling av personopplysninger.