Hopp til hovedinnhold

St. Halvardkvartalet

Nedre Storgate 49-53, 3015 Drammen

Pris 1 570 000 - 4 550 000

Kvm 39 - 105

Vil du bo sentrumsnært og godt i en splitter ny, lekker bolig bygget for fremtiden? Da må du sjekke ut de flotte, lyse leilighetene i St. Halvardkvartalet. Her slipper du å bruke tid på vedlikehold og oppussing i mange år fremover, og du har alt du trenger i nærheten.

Byggingen er i gang!

Nye leiligheter i Drammen sentrum 

St. Halvardkvartalet ligger i en stille gate sentralt på Bragernes, midt i Drammen by. Her har du alt du trenger rett utenfor døren. Det er bare noen minutters gange til CC kjøpesenter og gågata i Drammen, flere dagligvarebutikker, apotek, postkontor og dyreklinikk. Siden du bor så sentralt, er det også kort avstand til alt fra ulike sports- og klesbutikker, bruktbutikker, samt kafeer og restauranter – og alt du ellers måtte trenge. Universitetet i Drammen ligger en 20 minutters gåtur fra ditt nye hjem. I 2025 ferdigstilles også det nye sykehuset på Brakerøya, bare ti minutter unna St. Halvardkvartalet.

Ønsker du enda mer storbyliv, kan du ta toget inn til Oslo. Gåturen fra St. Halvardkvartalet til Brakerøya eller Drammen stasjon tar deg ca. et kvarter, og selve togturen er på rett over halvtimen. Vil du i stedet kjøre selv, tar bilturen ca. 40 minutter utenom rushtid. Ellers har Drammen et godt utbygd kollektivtilbud, og det er bussholdeplass rett rundt hjørnet for St. Halvardkvartalet.

Drammenselva går gjennom Bragernes og Drammen sentrum, og det er bare et par hundre meter å gå fra St. Halvardkvartalet og ned til elvebredden. Langs elva er det hyggelig å gå tur, du kan sykle, jogge eller bare sette deg på en benk, slappe av og titte på folkelivet. Rett på den andre siden av elva ligger Marienlyst idrettspark med friidrettsanlegg, idrettshall, tennisbane og fotballbaner. Og i Drammensbadet finner du flere flotte innendørs og utendørs bassenger, treningsstudio og velværeavdeling. Ellers har du marka i nærheten hvor du kan gå på ski, sykle eller gå turer.

2-, 3- og 4-roms leiligheter

Til sammen består St. Halvardkvartalet av 48 to-, tre- og fireroms leiligheter som varierer i størrelse fra 39 kvm til 105 kvm BRA. Leilighetene i 1. etasje har private markterrasser, mens leilighetene i etasjene over har fine og romslige balkonger. Alle leilighetene har gjennomtenkte, arealeffektive planløsninger. Du kan glede deg over at ditt nye hjem holder en meget høy standard, med både vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Det gjør det lett å ha en behagelig innetemperatur året rundt.

I underetasjen er det parkeringskjeller, samt boder til alle leilighetene. Det er til sammen tre heiser i bygget. Det går både heis og trapp opp til leilighetene fra underetasjen.

På toppen av St. Halvardkvartalet finner du en stor, herlig og solrik takterrasse, som kan brukes av alle beboerne. På takterrassen blir det flere oppholdsplasser og sosiale soner, samt plantekasser med mulighet for å dyrke frem både vintergrønt og sesongblomster.

Leie til Eie i St. Halvardkvartalet

St. Halvardkvartalet var Usbl sitt første prosjekt med konseptet Leie til Eie. Vi fikk inn mange søknader, og nå er alle de seks leilighetene med Leie til Eie utleid. Les mer om konseptet.

St. Halvardkvartalet bygges og forvaltes av Usbl

Helt siden 1948 har vi bygget og forvaltet boliger for våre medlemmer, og vi bygger alt fra urbane leiligheter til koselige rekkehus i skogkanten. Les mer her.

Hva vil det si å kjøpe en borettslagsleilighet?

Det er mange fordeler med å bo i borettslag. En er at denne boformen betyr at det blir et godt bomiljø. Leser du videre får du forklart flere fordeler og egenskaper med å bo i borettslag. Les mer her.

Har du spørsmål om prosjektet? Ta kontakt med megler:

Kent Salte 
Avdelingsleder/ Eiendomsmegler MNEF 
Tlf.:
907 81 789
E-post: kent.salte@eiendomsmegler1bv.no 

Besøksadresse: Hauges gate 2, 3019 Drammen

Som medlem i Usbl har du mange goder: